Φτάνει πια η υποκρισία

Δεν ξέρω ποιος σχεδίασε το κράνος του Vettel, περιλαμβάνοντας και τη σημαία του ψευδοκράτους κάτω από το σύνθημα «No War», αλλά νομίζω ότι η ευθύνη βαραίνει και τον ίδιο και οποιονδήποτε επιθυμεί να εκφράσει τα συναισθήματά του για τους λαούς του κόσμου που υποφέρουν.

Ντροπή στον Sebastian Vettel που φορά τη σημαία του ψευδοκράτους στο κράνος του!

Αυτό υπογραμμίζει πόσο υποκριτές είναι όλοι πια και στη Formula 1. Αν νοιάζονται πραγματικά για τους λαούς ας κάνουν καμιά έρευνα πριν ανοίξουν το μεγάλο τους στόμα και ας κόψουν επιτέλους τις επιλεκτικές ευαισθησίες που πρέπει να εξωτερικεύουν για χάρη των παχουλών επιταγών που τσεπώνουν.

Θα τους δω και στο τέλος του μήνα τι κράνη θα φορέσουν και τι θα ξεστομίσουν όταν επισκεφτούν την Σαουδική Αραβία που έκανε εισβολή στην Υεμένη πριν από επτά χρόνια, όπου ένα παιδί των 5 περίπου ετών χάνει τη ζωή του κάθε εννέα λεπτά.

Τα λόγια και τα σύμβολα ειρήνης από τους σημερινούς πιλότους είναι φτώχια. Αν τους περνά ας κάνουν ότι έκαναν οι Robert Benoist, William Grover-Williams και Jean-Pierre Wimille, τρανοί πιλότοι των αγώνων Grand Prix της δεκαετίας του '30, οι ενέργειες σαμποτάζ αυτών και των όμοιών τους ανέκοψαν το καταχθόνιο έργο των ναζί._Δημήτρης Γιόκκας 

Σημ. Τη σημαία του ψευδοκράτους δεν την πρόσεξε ο Vettel μου λεν τώρα διάφοροι φίλοι. Δεκτό. Στη Σαουδική Αραβία όμως θα πάει τέλος του μήνα. Άγνοια και υποκρισία σε όλο τους το μεγαλείο.

 Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου έστειλε επίσημη διαμαρτυρία. 

UPDATE 12.3.22: Η ομάδα του Vettel, Aston Martin, αφαίρεσε τελικά την παράνομη σημαία από το κράνος του Vettel, η ντροπή της άγνοιας όμως μένει.