Οδηγούμε το νέο Lexus NX παρέα με τον Μαρίνο Κλεάνθους «Chaser» (video)

Το ολοκαίνουργιο Lexus ΝΧ αποτελεί δείγμα Ιαπωνικής αριστοτεχνίας και προσφέρεται τώρα και σε έκδοση plug-in hybrid. Μαζί με τον Μαρίνο Κλεάνθους, νομικό και γνωστό πρωταγωνιστή στο τηλεπαιχνίδι «The Chase», ανακαλύπτουμε τι κρύβεται κάτω από το εντυπωσιακό του δέρμα.  

Εάν αναλογιστεί κανείς πως το 95% των μερών του νέου Lexus NX είναι καινούργια και ότι για την κατασκευή του έχουν αφοσιωθεί μηχανολόγοι και δεξιοτέχνες οι οποίοι εργάστηκαν με πρωτοφανή ζήλο, τότε θα αντιληφθεί γιατί το εντυπωσιακό αυτό SUV πολυτελείας σε κερδίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή που κάθεσαι πίσω από το τιμόνι του.

Η δεύτερη γενιά του Lexus NX είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει σε μια πολύ απαιτητική κατηγορία, με όπλα το ντιζάιν, την ποιότητα και την τεχνολογία, διαθέτοντας εντυπωσιακές καινοτομίες και πρωτοποριακή ασφάλεια. Αυτά και πολλά άλλα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ακόλουθο βίντεο από την εμπειρία που είχαμε οδηγώντας το μαζί με τον Μαρίνο Κλεάνθους.  

Μαρίνος Κλεάνθους: νομικός, συγγραφέας και δημοτικός σύμβουλος. Γνωστός σε όλους μας ως ένας από τους "Chasers" στο γνωστό τηλεπαιχνίδι γνώσεων του Alpha, "The Chase".