Στο τιμόνι του νέου Nissan Qashqai παρέα με την Κατερίνα Αγαπητού (video)

Οδήγηση και ευχάριστη συζήτηση πίσω από το τιμόνι του ολοκαίνουργιου Qashqai, παρέα με την ξεχωριστή και αγαπημένη δημοσιογράφο του Alpha Κύπρου, σε ένα νέο επεισόδιο της σειράς 𝘿𝙧𝙞𝙫𝙚 𝙎𝙩𝙤𝙧𝙞𝙚𝙨.

Στην τρίτη του γενιά, το Nissan Qashqai ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη ως το best seller της κατηγορίας του, με την τεχνολογία συνδεσιμότητας, την ασφάλεια και την καλή ποιότητα κύλισης που διαπιστώσαμε πως διαθέτει και στους κυπριακούς δρόμους, να αποτελούν τα ατού του.

 Η Κατερίνα έχει άποψη

Ξυπνά από τις 2.00 τα ξημερώματα για να βάλει μπρος τις μηχανές της καθημερινής, πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της στην τηλεόραση του Alpha, έχοντας μια απίστευτη και συνάμα μεταδοτική ενέργεια, την οποία μετέφερε φυσικά και σε εμάς ενώσω οδηγούσαμε το νέο Qashqai.    

Η Κατερίνα βάζει σε προτεραιότητα τις ανάγκες της όταν πρόκειται να επιλέξει αυτοκίνητο, έχει άποψη για το design (με «ούριο» προσανατολισμό) και ξεχωρίζει εάν αυτό πατά καλά στο δρόμο, με τον ίδιο τρόπο που αφουγκράζεται τους καλεσμένους της, όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε πιο κάτω στο νέο επεισόδιο των Drive Stories.

 

Η Κατερίνα έχει πάθος για τη δουλειά της, χιούμορ και… άποψη για το αυτοκίνητο