Οδηγούμε την Jaguar I-Pace παρέα με τον Αχιλλέα Γραμματικόπουλο

Μας εντυπωσίασε η Jaguar I-Pace και άλλο τόσο ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, ο οποίος δεν ήθελε να μας μιλήσει για την καριέρα του, αλλά για το πάθος του για το αυτοκίνητο, με την κουβέντα μας να στρέφετε μεταξύ άλλων στη Formula 1 και στην τεχνική του θρυλικού Schumacher.

Η I-Pace, που αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV επιδόσεων της Jaguar, μας ενθουσίασε. Μάθαμε να την οδηγούμε μόνο με το δεξί πετάλι (ναι μπορείς!), με την πολυτέλεια, την άνεση, την τεχνολογία και την ασφάλεια που παρέχει να έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις μας, όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο πιο κάτω βίντεο.

 

Αχιλλέας Γραμματικόπουλος και πάθος για αυτοκίνητο

Καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης του τόπου μας. Δεν είναι μόνο αυτό όμως ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, αφού λατρεύει επίσης τα καλά αυτοκίνητα και την οδήγηση. Μεταξύ άλλων μας αποκάλυψε ότι υπήρχε περίοδος που έπαιζε ολόκληρες ώρες στον εξομοιωτή, δοκιμάζοντας ένα μονοθέσιο της Formula 1 στην πίστα του Μονακό, κάτι που τον έκανε να εκτιμήσει ακόμη παραπάνω τη δουλειά των πιλότων. Δεν αργήσαμε να πιάσουμε κουβέντα για την ιστορία και τη συναρπαστική ζωή του πρώτου νικητή στο Grand Prix του πριγκιπάτου το 1929, συζητώντας ταυτόχρονα για την τεχνική του θρυλικού Schumacher.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ 

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ BERND ROSEMEYER