Οδηγούμε το VW Taigo παρέα με την Βαλάντω Τρύφωνος (video)

Γνωριμία με το VW Taigo και την αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια Βαλάντω Τρύφωνος.

Tο πρώτο compact coupe SUV της Volkswagen έχει διττό χαρακτήρα και εμφάνιση. Η κουπέ σιλουέτα του Taigo, με την έντονα κεκλιμένη πίσω κολόνα, είναι αναμφισβήτητα το στοιχείο που το διαφοροποιεί στην εμφάνιση. Παρατηρώντας το προφίλ του, προσέχεις τις καλοσχεδιασμένες γραμμές του, ενώ οι τονισμένοι θόλοι των τροχών υπογραμμίζουν τον crossover χαρακτήρα του μοντέλου, αν και δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία για την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος. 

Με την κίνηση στους εμπρός τροχούς και τη συνταγή της ανάρτησης (γόνατα ΜακΦέρσον εμπρός, ημιάκαμπτος άξονας πίσω), το νεοφερμένο VW Taigo αποδεικνύεται ευχάριστο στις καθημερινές μετακινήσεις, ενώ δείχνει αρκετά αποτελεσματικό και σε καθεστώς πίεσης. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος δεν έχει επιπτώσεις στην οδική συμπεριφορά του, με τις κλίσεις στις στροφές να παραμένουν ελεγχόμενες στον πιο γρήγορο ρυθμό.

Βόλτα με τη Βαλάντω

Η Βαλάντω είναι μια χαρισματική καλλιτέχνις, καθώς και ένας ευχάριστος άνθρωπος. Κατά τη διάρκεια της βόλτας μας μάθαμε ποιες ήταν οι μουσικές της επιρροές όταν ήταν ακόμη μικρό παιδί, με τη δημιουργία της δικής της μπάντας να την φέρνει τώρα ξανά κοντά σε αυτό το είδος μουσικής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ SPEEDZONE PODCAST: Ενα ανθρώπινο σώμα στη μέση της πίστας και ιστορίες από τον Καναδά!