Euro NCAP: Πέντε αστέρια για τα Ford Mustang Mach-E, Hyundai Ioniq 5, Tucson και Bayon και Toyota Yaris Cross (videos)

O Euro NCAP ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των πιο πρόσφατων δοκιμών που πραγματοποίησε με τα «πεντάστερα» πλέον Ford Mustang Mach-E, Hyundai Ioniq 5, Tucson και Bayon και Toyota Yaris Cross.

Ο ανεξάρτητος οργανισμός Euro NCAP ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των δοκιμών που πραγματοποίησε με τα ηλεκτρικά Ford Mustang Mach-E και Hyundai Ioniq 5, καθώς και τα αντίστοιχα για τα συμβατικά Hyundai Tucson, Hyundai Bayon και Toyota Yaris Cross, με όλα να «απολαμβάνουν» την ανώτατη διάκριση των πέντε αστέρων.

Αναλυτικότερα, με 5 αστέρια, η Ford Mustang Mach-E απέσπασε βαθμολογία 92% στην Προστασία Ενηλίκων, 86% στην Προστασία Πεζών, 69% στην Προστασία Ευάλωτων Χρηστών του Δρόμου και 82% στα Συστήματα Ασφαλείας.

Δείτε το σχετικό βίντεο της δοκιμής:

Με 5 αστέρια, το αμιγώς, επίσης, ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 5 απέσπασε βαθμολογία 88% στην Προστασία Ενηλίκων, 86% στην Προστασία Πεζών, 63% στην Προστασία Ευάλωτων Χρηστών του Δρόμου και 88% στα Συστήματα Ασφαλείας.

Δείτε το σχετικό βίντεο της δοκιμής:

Με 5 αστέρια το Hyundai Tucson απέσπασε βαθμολογία 86% στην Προστασία Ενηλίκων, 87% στην Προστασία Πεζών, 66% στην Προστασία Ευάλωτων Χρηστών του Δρόμου και 70% στα Συστήματα Ασφαλείας.

Δείτε το σχετικό βίντεο της δοκιμής:

Με 5 αστέρια το Hyundai Bayon απέσπασε βαθμολογία 76% στην Προστασία Ενηλίκων, 82% στην Προστασία Πεζών, 76% στην Προστασία Ευάλωτων Χρηστών του Δρόμου και 67% στα Συστήματα Ασφαλείας.

Δείτε το σχετικό βίντεο της δοκιμής:

Με 5 αστέρια το Toyota Yaris Cross απέσπασε βαθμολογία 86% στην Προστασία Ενηλίκων, 84% στην Προστασία Πεζών, 78% στην Προστασία Ευάλωτων Χρηστών του Δρόμου και 81% στα Συστήματα Ασφαλείας.

Δείτε το σχετικό βίντεο της δοκιμής: