Στην Κύπρο η νέα BMW M4 Coupe

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό, σπορ όχημα, που ενθουσιάζει με τη σχεδίαση και τις επιδόσεις του, αλλά και από την μοναδική αίσθηση που προσφέρει σε αυτόν που κάθετε στο τιμόνι.

Η νέα BMW M4 Coupe φέρει έναν εξακύλινδρο κινητήρα (τεχνολογίας M TwinPower Turbo) με απόδοση 480 ίππους και ροπή 550 Nm. Ο συνδυασμός μετάδοσης κίνησης στους πίσω τροχούς και του χειροκίνητου κιβωτίου Μ 6 σχέσεων, επιτρέπει ένα δυναμικό στιλ οδήγησης και καθιστά το αυτοκίνητο έναν καθαρόαιμο… αθλητή.

H M4 χρειάζεται μόλις 4,2 δεύτερα για να πραγματοποιήσει το 0-100 χλμ./ώρα, ενώ η τελική ταχύτητα του μοντέλου ορίζεται στα 290 χλμ./ώρα (στο πακέτο M Driver)

Εξωτερικά, ξεχωρίζει από τις νέες, τεράστιες γρίλιες «νεφρού», που είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της. Απ' εκεί και πέρα διαθέτει σπορ δυναμική σχεδίαση με «νεύρα» στο καπό, μεγάλους αεραγωγούς και αιχμηρούς full-LED προβολείς, οι οποίοι συνθέτουν την εικόνα στο μπροστά άκρο.

Στο πίσω μέρος, εντυπωσιάζει η σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων, καθώς και οι τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, μαζί με τον αεροδυναμικό διαχύτη και την λεπτεπίλεπτη αεροτομή. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου M, σε μέγεθος 18 ιντσών για τον εμπρός άξονα και 19 για τον πίσω.

To εσωτερικό φέρει νέας σχεδίασης, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα σπορ καθίσματα M με δέρμα Merino, σπορ τιμόνι, αλλά και ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών. Ο τελευταίος συνδυάζεται με μία οθόνη 10,25 ιντσών για το σύστημα infotainment, που υποστηρίζει τα Android Auto και Apple CarPlay.