H CUPRA και η Unicars σας ταξιδεύουν στη Ρώμη και στο E-Prix της Formula E

H CUPRA μαζί με την Unicars ετοίμασαν μια μοναδική εμπειρία για ένα τυχερό φίλο της μάρκας στα πλαίσια του Unicars Xperience.

Ζήστε από κοντά την ένταση και την αδρεναλίνη που προσφέρει η δύναμη της ηλεκτροκίνησης παρέα με την ομάδα της ABT/CUPRA. Λαμβάνοντας μέρος στον νέο διαγωνισμό της CUPRA στο κανάλι της μάρκας στο Instagram (@cupra_cy) ένας τυχερός θα ταξιδέψει στις 15-16 Ιουλίου στη Ρώμη για να ζήσει από κοντά την ανεπανάληπτη εμπειρία της Formula Ε στο E-Prix της Ρώμης.

Η CUPRA τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανέπτυξε το e-Racer, το πρώτο 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο touring στον κόσμο. Η ομάδα κατάφερε σημαντικά επιτεύγματα σε θεσμούς όπως η σειρά FIA ETCR και Extreme E.

Τώρα η Ισπανική εταιρία - η οποία έχει τη φιλοδοξία να γίνει μία πλήρως electrified μάρκα μέχρι το 2030 - κάνει το επόμενο βήμα  στην ανάπτυξής της και μαζί με την ABT αγωνίζονται στην Formula E, για τη σεζόν 2023. Είναι ένα φυσικό βήμα καθώς προσπαθεί να μεταμορφώσει τον κόσμο των αγώνων και να αποδείξει ότι η ηλεκτροκίνηση και οι επιδόσεις ταιριάζουν απόλυτα.

Λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό, με 3 απλά βήματα (follow - like - tag) οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και να ταξιδέψουν στη Ρώμη για να δουν από κοντά το electric impulse της CUPRA σε μια εμπειρία που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη.