Πρεσβευτής της DS Automobiles o σεφ Julien Dumas
Ο Julien Dumas, ένας από τους πλέον δημιουργικούς σεφ της γενιάς του, γίνεται πρεσβευτής της DS Automobiles.
Ως μορφή έκφρασης, για την DS Automobiles, με τον ίδιο τρόπο όπως η τέχνη και η μόδα, η γαστρονομία συμβολίζει τον γαλλικό τρόπο ζωής. Από τη δημιουργία της και μέχρι σήμερα, η DS Automobiles, έχει εξερευνήσει πολλές πτυχές της υψηλής γαστρονομίας. Αφού διοργάνωσε πολλές απίστευτες γαστρονομικές εμπειρίες μέσω του αποκλειστικού προγράμματος ONLY YOU PRIVILEGE, η DS Automobiles διατηρεί την επαφή της με την κουζίνα για να συνεχίσει να είναι ελκυστική στους γευσιγνώστες και στους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας.
Για να υποστηριχθεί η δέσμευση αυτή, ο Julien Dumas γίνεται πρεσβευτής της DS Automobiles για την γαστρονομία. Ο Star chef που εργάζεται στο εστιατόριο Bellefeuille στο ξενοδοχείο Saint James Paris, προσφέρει μαγειρική ανάλογα με την εποχή, αφιερωμένη στη φύση. Παθιασμένος με τις επαφές που έχει αναπτύξει με τους προμηθευτές του, τους κηπουρούς, τους ιχθυοπώλες και τους κτηνοτρόφους, δίνει προτεραιότητα στην αυθεντικότητα της προέλευσης των προϊόντων που χρησιμοποιεί, προσφέροντας γεύση και διατροφή υψηλής ποιότητας.
Εκτός από τον πρεσβευτή της DS Automobiles για την γαστρονομία, ο Julien Dumas οδηγεί πλέον ένα υβριδικό plug-in DS 7 E-TENSE, με αυτονομία 65 χιλιόμετρων (κύκλος WLTP) σε λειτουργία μηδενικών εκπομπών ρύπων. Με την υψηλή τεχνολογία, την προσεκτική επιλογή και κατεργασία πολυτελών υλικών και την κομψότητά του, το Νέο DS 7 E-TENSE είναι μια πρόσκληση στη Γαλλική Τέχνη του Ταξιδιού. Είναι τέλειος συνεργάτης του Dumas για την εξερεύνηση νέων ιδεών και τη συνάντηση με παραγωγούς κατά την αναζήτηση ποιοτικών προϊόντων.
Ο Julien Dumas με το νέο του ρόλο ως πρεσβευτής της DS Automobiles για την γαστρονομία, θα πάρει μέρος στις νέες εμπειρίες γύρω από την Τέχνη του Ταξιδιού, που προωθεί η Γαλλική εταιρεία. Μέσα στους επόμενους μήνες, ο Chef θα είναι μαζί με τον Jean-Eric Vergne, δύο φορές πρωταθλητή της Formula E, στην ομάδα της DS PENSKE.
Δελτίο Τύπου