Εκτός Amazon ο Jeremy Clarkson

Μετά τον ντόρο που ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις του Jeremy Clarkson στην εφημερίδα The Sun, το Amazon Prime Video αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία τους.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής Jeremy Clarkson, κατά καιρούς έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη με τις τοποθετήσεις του, κυρίως με αρνητικό τρόπο.

Αυτή τη φορά o Βρετανός παρουσιαστής αποφάσισε να αναφερθεί μέσα από την στήλη του στην εφημερίδα The Sun προς το πρόσωπο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry.

Πιο συγκεκριμένα, στη στήλη του στην βρετανική εφημερίδα μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα του 2022, ο Clarkson έγραψε: “Την μισώ. Όχι όπως μισώ τη Nicola Sturgeon ή τη Rose West. Την μισώ σε τεράστιο βαθμό. 

Το βράδυ, όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ, καθώς είμαι ξαπλωμένος, τρίζοντας τα δόντια μου, ονειρεύομαι τη μέρα που θα την αναγκάσουν να παρελάσει γυμνή στους δρόμους κάθε πόλης στη Βρετανία ενώ τα πλήθη θα φωνάζουν “Ντροπή!” και θα της πετάνε σβώλους περιττωμάτων”

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σοβαρές αντιδράσεις, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι η εν λόγω στήλη δέχθηκε τα πιο πολλά παράπονα που έχει δεχθεί παρόμοιο κείμενο, αναγκάζοντας την εφημερίδα The Sun να την “κατεβάσει” από τον ηλεκτρονικό ιστότοπο της.

Μετά από τον ντόρο που ξέσπασε ο Jeremy Clarkson απολογήθηκε μέσω email στην Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry, ενώ και η εφημερίδα ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Το παραπάνω παραλήρημα του Clarkson είχε σαν αποτέλεσμα η Amazon Prime Video να ακυρώσει το The Grand Tour και το Clarkson’s Farm, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν τα τελευταία επεισόδια. Αυτό σημαίνει ότι Amazon και Jeremy Clarkson θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά το 2024.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Amazon

Tags: