77χρονος άνδρας αναποδογυρίζει το όχημα του σε ένα πλυντήριο (video)

Μπέρδεψε τα πετάλια και παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητο για 90 λεπτά.

Τα αυτόματα πλυντήρια αυτοκινήτων συνήθως δεν εγκυμονούν κινδύνους. Σε έναν ιδανικό κόσμο ο οδηγός βάζει το όχημα του στις ράγες, εξέρχεται από αυτό και χαλαρώνει για πέντε λεπτά ενώσω τα αυτόματα «χέρια» κάνουν τη δουλειά τους. Δυστυχώς, δεν ζούμε σε έναν ιδανικό κόσμο και, όπως ανακάλυψε πρόσφατα ένας άνδρας από την Πενσυλβάνια, τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά.

Οι τοπικές ειδήσεις μοιράστηκαν βίντεο από το περιστατικό, το οποίο δείχνει τον οδηγό να μπαίνει με ταχύτητα στο πλυντήριο αυτοκινήτων, προτού χτυπήσει στις μηχανικές εγκαταστάσεις και αναποδογυριστεί.  Φαίνεται ότι ο άνδρας πάτησε από λάθος το γκάζι κατά την είσοδό του στο πλυντήριο, γεγονός που έστειλε το αυτοκίνητο με ταχύτητα μέσα στην σήραγγα.

Ο 77χρονος οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημα και η προσπάθεια για τη διάσωσή του πήρε γύρω στα 90 λεπτά. Τελικά «ξεφλούδισαν» την οροφή του αυτοκινήτου για να τον βγάλουν έξω και στη συνέχεια ο ίδιος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν μείνει έκπληκτοι με αυτό που μόλις είχαν δει, ενώ οi ιδιοκτήτες του πλυντηρίου ήταν ευγνώμονες που δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

Οι στατιστικές σχετικά με τους τραυματισμούς και τους θανάτους από πλυντήριο αυτοκινήτων είναι λιγοστές, αλλά υπάρχουν ιστορίες για ανθρώπους που τραυματίστηκαν σοβαρά και πέθαναν. Τον Απρίλιο του 2022, ένας άνδρας πέθανε αφού εξήλθε από το όχημά του στη μέση του αυτόματου πλυσίματος. Βγήκε από το αυτοκίνητό του και κόλλησε ανάμεσα σε αυτό και στον εξοπλισμό πλύσης. Το 2020 ένας άλλος άνδρας από το Τέξας, ο οποίος εργαζόταν σε πλυντήριο αυτοκινήτων, πέθανε αφού παγιδεύτηκε στα μηχανήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ SCHUMACHER! | Speedzone Podcast EP22 (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ: Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ FORMULA 1 - ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ | Speedzone Podcast EP21