Ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά στο περίπτερο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γκουανγκζού

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου Guangzhou στην Κίνα ξεκίνησε με μια μάλλον... εκρηκτική εκκίνηση, με μια μεγάλη φωτιά σε ένα από τα περίπτερα ενός ντόπιου κατασκευαστή.

Όπως αναφέρει ο Jiemian, ένας κινεζικός ειδησεογραφικός ιστότοπος, ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο από την κινεζική εταιρεία αυτοκινήτων IAT Automobile είναι το όχημα που έπιασε φωτιά.

Ενα μικρό όχημα άρπαξε φωτιά προτού αναλάβουν άμεση δράση τα πυροσβεστικά συνεργεία, καθώς ο πυκνός καπνός και οι φλόγες άρχισαν να φτάνουν προς την οροφή. 

«Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του περιπτέρου μας στην έκθεση αυτοκινήτου, ο χώρος εργασίας έπιασε κατά λάθος φωτιά για άγνωστους λόγους», αναφέρει η ανακοίνωση της IAT Automobile. «Η φλόγα έχει πλέον σβήσει και κανείς δεν τραυματίστηκε.

«Διερευνούμε ενεργά τα αίτια του δυστυχήματος και θα δοθεί επίσημη δήλωση όταν διαπιστωθεί η αιτία».

Δημοσιογράφοι τράβηξαν φωτογραφίες της σκηνής, αλλά το Time Weekly αναφέρει ότι οι εκπρόσωποι τους είπαν να τις διαγράψουν.  

Η IAT Automobile είναι μια εταιρεία έρευνας και ανάπτυξης με έδρα την Κίνα που λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό ως προμηθευτής σε άλλους μεγάλους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Ιδρύθηκε το 2007 και έχει ήδη βρεθεί εδραιωμένη σε πολλούς τομείς της ανάπτυξης αυτοκινήτων, από το σχεδιασμό έως τις τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ: Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ FORMULA 1 - ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ | Speedzone Podcast EP21