Η αρχή μιας νέας εποχής!

Αυτοκίνητο, Τεχνολογία, Πάθος, Αδρεναλίνη. 4 λέξεις, «4ΤΡΟΧΟi»! Από σήμερα, η Κύπρος έχει το δικό της online περιοδικό 4troxoi.cy

Ο ALPHA Κύπρου λανσάρει το νέο online περιοδικό 4troxoi.cy, που είναι συνυφασμένο με την κουλτούρα του αυτοκινήτου και που αποτελεί την πιο σοβαρή και την πιο αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης πάνω στο θέμα, με περισσότερα από 50 χρόνια παράδοσης στην Ελλάδα.  

Στόχος, να γίνει τώρα talk of the... road και στην Κύπρο, να speedάρει με δυνατή θεματολογία την online ενημέρωση για το αυτοκίνητο και να ξεχωρίσει μέσα από την υψηλής ποιότητας αισθητική του.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή τη νέα εποχή των 4ΤΡΟΧΩΝ στη χώρα μας, οι εκπρόσωποι των κυπριακών αντιπροσωπειών χαιρετούν το λανσάρισμά του:  

 

Χαράλαμπος Πηλακούτας, CEO Χαράλαμπος Πηλακούτας Group

Μία νέα πύλη άμεσης, έγκυρης και ουσιαστικής ενημέρωσης, για τον συναρπαστικό κόσμο του αυτοκινήτου, ανοίγει στην Κύπρο η ηλεκτρονική έκδοση του καταξιωμένου ελληνικού περιοδικού της Ελλάδας «4ΤΡΟΧΟΙ». Το 4troxoi.cy πλαισιωμένο με την ομάδα ειδικών του χώρου, έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση: να οδηγήσει με ασφάλεια, το πάθος και την αγάπη που συνοδεύουν την τεχνολογική εξέλιξη και την πρόοδο του αυτοκινήτου. Είμαι βέβαιος ότι την πρόκληση αυτή θα την αντιμετωπίσει με επιτυχία!

 

Αλέξης Άννινος, Διευθύνων Σύμβουλος CiC Group

H πείρα και οι γνώσεις που αποκομίσαμε στα 70 χρόνια παρουσίας μας στον χώρο, μας επιτρέπουν να πούμε με σιγουριά ότι το αυτοκίνητο αποτελεί διαχρονικό σημείο αναφοράς για άτομα κάθε ηλικίας και κάθε ενασχόλησης.  Και εδώ είναι που έγκειται η σημαντικότητα του έργου που επιτελούν οι 4ΤΡΟΧΟΙ, ενημερώνοντας το κοινό για τα τελευταία νέα, τις γενικότερες εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου και όσα αφορούν τον κάθε οδηγό.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και... καλοτάξιδο!

 

Δονάτος Δήμου, Γενικός Διευθυντής CiC Automasters

Οι 4ΤΡΟΧΟΙ αποτελούν αναμφισβήτητα τον πλέον ιστορικό τίτλο στο χώρο του αυτοκινήτου. Με παρουσία περισσότερη των πενήντα ετών έχουν ταυτιστεί με την έννοια της έγκυρης ενημέρωσης απευθυνόμενοι ίσως στο πιο απαιτητικό και δυναμικό κοινό, στους λάτρεις της αυτοκίνησης. Πολλές γενιές οδηγών έχουν ενημερωθεί και παράλληλα εκπαιδευτεί για οτιδήποτε συμβαίνει στο μαγευτικό χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.

Η ποιότητα και η αξιοπιστία στην ενημέρωση είναι τα πεδία που οι 4ΤΡΟΧΟΙ έχουν ηγετική θέση. Η παρουσία τους στην Κύπρο είναι σημαντική γιατί αφενός θα εμπλουτίσει τον τομέα της ενημέρωσης και αφετέρου θα δώσει τη δυνατότητα στον Κύπριο αναγνώστη, που αποδεδειγμένα ενδιαφέρεται για όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο της αυτοκίνησης, να ενημερώνεται από επαγγελματίες. Είμαι σίγουρος ότι θα διανύσουμε πολλές «ειδικές διαδρομές» μαζί σας! Καλή επιτυχία!

 

Δικράν Ουζουνιάν, CEO Δικράν Ουζουνιάν και Σια Λτδ.

Χαιρόμαστε που ο τομέας αυτοκινήτου της Κύπρου γίνεται πλουσιότερος με την δημιουργία του διαδικτυακού περιοδικού 4troxoi.cy στο νησί μας. Με ένα σπουδαίο όνομα στον χώρο της αυτοκίνησης για περισσότερο από 50 χρόνια και με την καθιέρωση του στον χώρο της εξειδικευμένης ενημέρωσης, είμαι σίγουρος ότι η εισαγωγή αυτή, θα ενισχύσει την Κυπριακή αγορά αυτοκινήτου και θα συμβάλει σημαντικά στην έγκυρη, άμεση και πλούσια ενημέρωση του κοινού που λατρεύει την αυτοκίνηση. Η Toyota και η Lexus Κύπρου εύχονται καλή αρχή και κάθε επιτυχία στο νέο αυτό ξεκίνημα.

 

Γιώργος Κοζάκος, CEO CTC Automotive Ltd

Τις καλύτερες μας ευχές στον ALPHA Κύπρου και στους 4ΤΡΟΧΟΥΣ για το ξεκίνημα του νέου online περιοδικού. Εύχομαι ειλικρινά οι 4ΤΡΟΧΟΙ να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για τον κλάδο δημοσιογραφίας του αυτοκινήτου. Η CTC Automotive θα είναι παρούσα με κάθε ευκαιρία!

 

Παυλίνα Χριστίνα Ιακωβίδου, Marketing & PR Manager του Porsche Center Cyprus

Στο νέο online περιοδικό, 4Troxoi.cy, στον Δημήτρη Γιόκκα και την δημοσιογραφική ομάδα, θα ήθελα να ευχηθώ τα καλυτέρα για ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο ενέργεια και πάθος για την αυτοκίνηση στην Κύπρο. Συγχαρητήρια και εύχομαι ολόψυχα καλές δουλειές!

 

Γιάννος Λούτσιος, Managing Director Loutsios Group

Οι 4ΤΡΟΧΟΙ έχουν καθιερωθεί εδώ και πολλές δεκαετίες στον χώρο του αυτοκινήτου και αποτελούν αδιαμφισβήτητα μια σοβαρή και αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης. Εύχομαι στην καινούργια τους ομάδα εδώ στην Κύπρο καλή επιτυχία και συνέχιση της παράδοσης.

 

Χρίστος Χρυσοστόμου, Γενικός Διευθηντής Maserati

Σε  ένα καταξιωμένο περιοδικό εδώ και πολλά χρόνια, εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα πρόκληση της αγοράς. Ότι καλύτερο στον Αlpha TV και στους  4Τροχούς. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία σας, καλές δουλειές και ότι καλύτερο για το νέο ξεκίνημα.

 

Σώτος Τρικωμίτης, Γενικός διευθυντής ομίλου εταιρειών Α. Τρικωμίτης

Οι 4ΤΡΟΧΟΙ είναι συνυφασμένοι με την κουλτούρα του αυτοκινήτου σε ολόκληρο τον ελληνισμό. Η πείρα και η γνώση τους πάνω στο αντικείμενο είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Ευχόμαστε στην κυπριακή ομάδα των 4ΤΡΟΧΩΝ καλές επιτυχίες. 

 

Χρίστος Πολυκάρπου, Sales Manager Galatariotis Motors Ltd

Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή να έχουμε πλέον στο μικρό μας νησί ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα websites της αυτοκίνησης, το 4Troxoi.cy, που όλοι μεγαλώσαμε με τα περιοδικά και τις παρουσιάσεις του. ΟΙ 4ΤΡΟΧΟΙ αποτελούν αναμφίβολα ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας του ελληνικού τύπου και σήμερα της διαδικτυακής ενημέρωσης στην ενότητα της αυτοκίνησης. Είναι πολύ σημαντικό που πλέον θα το έχουμε και εγχώρια. Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα αν και είμαι βέβαιος για αυτήν.

 

Κωνσταντίνος Καποδίστριας, CEO/Executive Director Chr. Kapodistrias & Sons Ltd

Με την ευκαιρία της έναρξης της ιστοσελίδας των 4ΤΡΟΧΩΝ στην Κύπρο, θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία και πρόοδο, όπως και σωστή, αντικειμενική και χρήσιμη ενημέρωση. Με γνώση και εμπειρία πέραν των 50 ετών, είμαι βέβαιος πως οι 4ΤΡΟΧΟΙ θα προσφέρουν υψηλού επιπέδου πληροφόρηση και θα αγκαλιαστούν από το αναγνωστικό κοινό της Κύπρου που ενδιαφέρεται για την αυτοκίνηση και όχι μόνο.

Σε χώρες όπως την Κύπρο που δεν διαθέτει μέσα μαζικής μεταφοράς όπως τρένα, μετρό, κλπ., το αυτοκίνητο αποτελεί είδος πρώτης ανάγκης για τον κάθε ένα μας. Συνεπώς, μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού ενδιαφέρεται και διψά για ενημέρωση και για ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με την αυτοκίνηση γενικότερα. Καλή επιτυχία λοιπόν στο έργο σας και καλώς ήλθατε και πάλι στην Κύπρο!