Ευχαριστήρια επιστολή στον Αλέξανδρο Τσουλόφτα απέστειλε ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Ελλάδας κ. Λευτέρης Αυγενάκης

Ο Υφυπ. Αθλητισμού κ. Αυγενάκης ευχαριστεί τον Αλέξανδρο Τσουλόφτα και υπογραμμίζει την αξία του WRC για την Ελλάδα

Προσωπική επιστολή διά της οποίας ευχαριστεί τον Αλέξανδρο Τσουλόφτα για τη συμμετοχή και την επιτυχία του στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις απέστειλε την Παρασκευή (16/9) ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Ελλάδας κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Στην ίδια επιστολή ο κ. Αυγενάκης υπογραμμίζει την αξία ενός αγώνα WRC για την Ελλάδα και τονίζει πως πρόκειται για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χώρας.

 
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2022

 
Προς κ. Αλέξανδρο Τσουλόφτα

 
Αγαπητέ κ. Τσουλόφτα,

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χώρας μας, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ολοκληρώθηκε και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η πιο άρτια διοργάνωση στα 69 χρόνια ιστορίας του «Ράλλυ των Θεών», μονοπώλησε το ενδιαφέρον των εγχώριων και των διεθνών ΜΜΕ ανεβάζοντας την Ελλάδα ψηλά.

Η συμμετοχή σας στο «Ράλλυ των Θεών» αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια για την ιστορία της διοργάνωσης. Μέσα από τις εξαιρετικές επιδόσεις σας, αποτελέσατε το παράδειγμα για πολλούς νέους, επίδοξους αθλητές.

Με πλήρη σεβασμό προς τις υποδείξεις των κριτών και των εθελοντών, κατορθώσατε να προβάλετε με επιτυχία το πρότυπο του αθλητή που τόσο ανάγκη έχουμε ως κοινωνία.

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού αναγνωρίζει κι επιβραβεύει τα ορθά αθλητικά πρότυπα και εργάζεται συστηματικά ώστε να επικοινωνήσει μηνύματα ορθής οδηγικής συμπεριφοράς στη νέα γενιά.

Είμαστε πολύ περήφανοι, που Έλληνες αθλητές ασχολούνται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό, προσδίδοντας στη χώρα μας το κύρος, που της αρμόζει. Ευελπιστώ πως η δυναμική κι ενθουσιώδης παρουσία σας θα παρακινήσει και άλλους αθλητές, ώστε στα επόμενα Ράλλυ Ακρόπολις να χειροκροτήσουμε, ακόμα περισσότερα ελληνικά πληρώματα.

Ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμμετοχή σας!

Με εκτίμηση,

Λευτέρης Αυγενάκης

Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

Κλείνοντας, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου ευελπιστεί πως και η πολιτική και αθλητική ηγεσία στην Κύπρο θα κατανοήσει την τεράστια αξία για τη χώρα μας της διοργάνωσης αγώνων Ράλλυ στο ύψιστο επίπεδο (ERC/ MERC & WRC/ MERC) και θα πράξει τα δέοντα ώστε η Κύπρος να φιλοξενήσει αγώνες αυτού του επιπέδου κατά την τριετία 2023 – 2025, όπως προνοεί και η πρόταση της FIA που ακόμα παραμένει στο τραπέζι.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIA) για ολόκληρη την επικράτεια της Κύπρο.

Προσκύνημα στο «Ναό της Ταχύτητας» και επίσκεψη στο Maranello | SpeedZone podcast EP14

Αφιέρωμα 100 χρόνια "Autodromo Nazionale di Monza" | SpeedZone podcast EP13