E-Cars Cyprus: Νέα δεδομένα για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο

Το όνειρο απόκτησης του αγαπημένου σας αυτοκινήτου παίρνει σάρκα και οστά χάρη την E-Cars Cyprus, το ολοκαίνουργιο -και άκρως εντυπωσιακό- Multi-Brand Showroom που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του στο Annex 3 στη Λευκωσία, δίπλα από το Mall of Cyprus.

Μέσα σε έναν λαμπερό χώρο συνολικής έκτασης 1.200 τ.μ., διατίθεται προς πώληση μεγάλη γκάμα πολυτελών καινούριων και ελαφρώς μεταχειρισμένων ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων. Πρόκειται για τετράτροχα κομψοτεχνήματα από σχεδόν κάθε μάρκα, περιλαμβάνοντας γνωστά μοντέλα των εταιρειών Tesla, Ferrari, Maserati κ.α.

Επί του παρόντος τις εντυπώσεις κλέβουν οι Ferrari Roma και Spider, αλλά και η Maserati Levante, ενώ, όπως πληροφορηθήκαμε, θα ακολουθήσουν πολλές άλλες εκπλήξεις.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως στον ίδιο χώρο φιλοξενούνται σταθμοί φόρτισης των μοντέλων της Tesla και άλλων ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ κάθε αυτοκίνητο δέχεται επαγγελματικής φροντίδας από άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο το οποίο ειδικεύεται, μεταξύ άλλων, στην εφαρμογή nano ceramic coating και που είναι εγκατεστημένο, μαζί με όλα τα τεχνολογικά προηγμένα διαγνωστικά εργαλεία του, κάτω ακριβώς από το showroom.

Οι εγκαταστάσεις έχουν δημιουργηθεί με καινοτόμο σχεδιασμό και με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, ειδικά στο θέμα της διαρρύθμισης του χώρου, που σέβεται τη φιλοσοφία της κάθε μάρκας που εκπροσωπεί, έτσι ώστε το κοινό να μπορεί να εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν είναι μόνο οι εγκαταστάσεις που εντυπωσιάζουν όμως. Όπως διαπιστώσαμε με την επίσκεψή μας στο Multi-Brand Showroom της E-Cars, εκείνο που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της είναι ο επαγγελματισμός, το όραμα και κυρίως το πάθος που έχουν για το αυτοκίνητο, που είναι μεταδοτικό. Μια επίσκεψη συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Ο Δήμαρχος Στροβόλου, κύριος Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, μαζί με τον κύριο Κυριάκο Κωνσταντίνου, Managing Director του E-Cars Group, στην τελετή των εγκαινίων του χώρου.