Cayenne Platinum Edition, για μετακινήσεις με ιδιαίτερο στυλ

Η Porsche παρουσιάζει μια νέα έκδοση για επιλεγμένα μοντέλα Cayenne, την οποία ονομάζει Platinum Edition.

Σε αυτήν την ειδική έκδοση του SUV της εταιρείας ξεχωρίζουν τα αποκλειστικά συντονισμένα σχεδιαστικά στοιχεία με σατινέ χρώμα Platinum, καθώς και ο πλουσιότερος βασικός εξοπλισμός.

Το αποτέλεσμα είναι μια ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση που συνδυάζεται με μια ελκυστική τιμή. Εκδόσεις Platinum προσφέρονται για την Cayenne, την Cayenne E-Hybrid και την Cayenne S με το κλασικό αμάξωμα, αλλά και με το αμάξωμα Coupé.

Η ραφιναρισμένη και πολυτελής εμφάνιση της Cayenne Platinum Edition χαρακτηρίζεται από πολλές λεπτομέρειες ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο, σε σατινέ χρώμα Platinum. Το χρώμα αυτό χρησιμοποιείται στο εσωτερικό των θυρίδων των μπροστινών αεραγωγών, στο λογότυπο Porsche που ενσωματώνεται στην πίσω φωτεινή λωρίδα LED, στο λογότυπο του μοντέλου στο πίσω μέρος και στους τροχούς RS Spyder Design 21 ιντσών που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την Platinum Edition. Οι sport απολήξεις της εξάτμισης και τα πλαίσια των παραθύρων σε μαύρο χρώμα τονίζουν ακόμα περισσότερο την sport και κομψή εμφάνιση αυτής της ειδικής σειράς. Προσφέρονται επίσης ταιριαστά απλά χρώματα σε άσπρο και μαύρο, τα μεταλλικά χρώματα Jet Black, Carrara White, Mahogany και Moonlight Blue, καθώς και το ειδικό χρώμα Crayon.

Στο κομψό εσωτερικό, οι ζώνες ασφαλείας σε χρώμα Crayon και τα μαρσπιέ από βουρτσισμένο αλουμίνιο με το λογότυπο «Platinum Edition» στις πόρτες προσθέτουν μια ιδιαίτερη πινελιά, όπως και το πακέτο επενδύσεων με υφή αλουμινίου και σε ασημί χρώμα.

Πλουσιότερος βασικός εξοπλισμός

Η Cayenne Platinum Edition διαθέτει επίσης πλουσιότερο βασικό εξοπλισμό. Αυτός περιλαμβάνει προβολείς LED με το σύστημα Δυναμικού Φωτισμού (PDLS), πανοραμική ηλιοροφή, φιμέ κρύσταλλα, ηχοσύστημα surround της Bose ®, ατμοσφαιρικό φωτισμό, δερμάτινα sport καθίσματα με οκτώ ρυθμίσεις, το λογότυπο της Porsche στα μπροστινά και τα πίσω προσκέφαλα, καθώς και ένα αναλογικό ρολόι στο ταμπλό. 

Η Porsche Exclusive Manufaktur προσφέρει επίσης μια μεγάλη γκάμα επιλογών αναβάθμισης του εσωτερικού και του εξωτερικού που περιλαμβάνουν από επιλεγμένες αλλαγές μέχρι και εκτενείς τροποποιήσεις.

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.