Η Ford τριπλασιάζει την παραγωγή της Mustang Mach-E

Η παραγωγή της Mustang Mach-E πρόκειται να τριπλασιαστεί φτάνοντας στις 200.000 μονάδες ετησίως.

Η νέα Mustang Mach-E αποτελεί την αιχμή του δόρατος για τη Ford στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων γνωρίζοντας έως τώρα σημαντική – τηρουμένων των αναλογίων – εμπορική απήχηση που τα προσεχή δύο χρόνια προβλέπεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Για το λόγο αυτό η μπλε οβάλ εταιρεία σκοπεύει να τριπλασιάσει την παραγωγή της Mustang Mach-E σε πάνω από 200.000 μονάδες ετησίως έως το 2023, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο χθες ο Διευθύνων Σύμβουλός της Ford, Jim Farley.

Διαβάστε εδώ το άρθρο με τις τιμές της Ford Mustang Mach-E στην Κύπρο 

Αν μη τι άλλο, η Ford καλείται να αντιμετωπίσει στο διεθνή στίβο, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ισχυρούς παίχτες στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όπως η General Motors και η Stellantis (STLA.MI), η VW και φυσικά την Νο 1 εταιρεία στο χώρο – που φυσικά δεν είναι άλλη από την Tesla.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα κορυφαίο στέλεχος της Ford δήλωσε ότι η εταιρεία στοχεύει σε ετήσια ικανότητα ηλεκτρικών οχημάτων μέσα στα επόμενα δύο χρόνια που θα φτάνει τις 600.000 μονάδες, με σημείο αναφοράς τόσο την Mustang Mach-Ε όσο και τα νέα Ford F-150 Lightning και E-Transit.

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E