Έλαμψε ο Τζιωρτζής στο Zolder

O Βλαδίμηρος Τζιωρτζής έβαλε την Κύπρο στο χάρτη, αποδεικνύοντας πως είναι ένας από τους γρηγορότερους οδηγούς του πρωταθλήματος Euro Nascar, ύστερα από ένα weekend εντυπωσιακών αποτελεσμάτων στην πίστα του Zolder.

O Βλαδίμηρος Τζιωρτζής έγραψε ιστορία, αφού κατάφερε να πετύχει το πρώτο του pole position στο πρωτάθλημα Euro Nascar και να τερματίσει τον δεύτερο αγώνα του weekend στην δεύτερη θέση, υπογραμμίζοντας έτσι την αποφασιστικότητά του να διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με τις στροφές του κινητήρα του πριν από τον πρώτο αγώνα -το οποίο τον ταλαιπώρησε μέχρι την καρό σημαία- εμπόδισε τον ίδιο από το να πετύχει το Σάββατο την πρώτη του νίκη στη χρονιά, τερματίζοντας αντ’ αυτού στην πέμπτη θέση.

«Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αφού λόγω του προβλήματος δεν μπορούσα να σταματήσω το αυτοκίνητο ικανοποιητικά πάνω στις στροφές. Θα παλέψω σκληρά όμως στον δεύτερο αγώνα αφού έχουμε την ταχύτητα. Θα επιστρέψω δριμύτερος»

Ο 24χρονος συμπατριώτης έκανε ακριβώς αυτό στον δεύτερο αγώνα και πήρε το αίμα του πίσω, αφού κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση στον αγώνα της Κυριακής για να κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις.

Ο Βλαδίμηρος, που ξεκίνησε την δεύτερη κούρσα από την τέταρτη θέση, δεν είχε την τύχη με το μέρος του -αυτή την φορά ένα τρύπιο ελαστικό τον έστειλε στα pits- αλλά κατάφερε να επιστρέψει κανονικά στον αγώνα και να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.