Άλλο ένα καλό αποτέλεσμα για τον Τζιωρτζή στην Κροατία

O Βλαδίμηρος Τζιωρτζής κατάφερε να μαζέψει περισσότερους πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα EuroNascar, με άλλον ένα καλό τερματισμό στην Κροατία.

Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής είχε και σήμερα το μυαλό του στραμμένο στην περισυλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων βαθμών στο πρωτάθλημα και αυτό ήταν που πέτυχε με τον τερματισμό του στην τέταρτη θέση, στον δεύτερο αγώνα του weekend στην Κροατία.

Ο Κύπριος οδηγός, που ξεκίνησε την κούρσα από την τρίτη θέση μετά την χθεσινή του εντυπωσιακή εμφάνιση και τερματισμό στην δεύτερη θέση, δεν είχε το καλύτερο ξεκίνημα και γλίστρησε στην τέταρτη θέση, πίσω από τους Dauenhauer, Doubek και Pilate.

Ο συμπατριώτης μας χειρίστηκε την κούρσα, την κατάσταση του αυτοκινήτου και των ελαστικών του με μεθοδικότητα, με αποτέλεσμα να μπορέσει στα τελικά στάδια του αγώνα να μειώσει την απόσταση των 1.8 δευτερολέπτων που τον χώριζαν από τον Βέλγο Simon Pilate στα μόλις 0.3 δέκατα.

O Βλαδίμηρος έβαλε τρομερή πίεση στον αντίπαλό του τους τελευταίους πέντε γύρους, πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής το πίσω πτερύγιο του Pilate. Τους τελευταίους δύο γύρους ο 19χρονος Βέλγος μπλόκαρε το δεξί μπροστινό ελαστικό του στο τέλος του γρήγορου τμήματος της πίστας, ωστόσο, παρέμεινε μπροστά από τον Τζιωρτζή μέχρι την καρό σημαία.

Για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος EuroNascar απομένουν τέσσερεις συναντήσεις, δύο στο Zolder του Βελγίου (9 και 10 Οκτωβρίου) και δύο στην Vallelunga της Ιταλίας (30 και 31 Οκτωβρίου). Είμαστε σίγουροι πως ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό μέχρι το τέλος.