Οι 4troxoicy στο Ράλλυ Ακρόπολις: Η μεγάλη στιγμή έφτασε!

Ένα μόλις 24ωρο απομένει για να σηκωθεί η αυλαία του Ράλλυ Ακρόπολις και οι 4Τροχοί Κύπρου βρίσκονται εκεί για να σας μεταφέρουν τον παλμό.

Η μεγάλη στιγμή που οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού περιμένουν έφτασε! Σε ένα περίπου 24ωρο ο θίασος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ θα κάνει δυναμική εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας, για ένα πρώτο, ιστορικό ραντεβού με την πρωτεύουσα της Ελλάδας, που θα φιλοξενήσει αύριο στις 18.00 την Υπερειδική του αγώνα. 

Το WRC θα δώσει την 9η φετινή του παράσταση με την τέλεση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021, που περιλαμβάνει κλασσικές ειδικές διαδρομές όπως η Παύλιανη, Ταρζάν, Βωξίτες κ.λπ., οι οποίες θα πλημμυρίσουν από κόσμο και από τους ήχους των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Το ράλλυ Ακρόπολις αποτελεί μια τεράστια δοκιμασία για ανθρώπους και μηχανές, όντας ένας από τους πλέον σκληρούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Αντιμέτωποι με την πρόκληση του Ακρόπολις δεν θα έρθουν μόνο οι πρωταγωνιστές του WRC, αλλά και κορυφαία ελληνικά και κυπριακά πληρώματα.

Οι Κυπριακές συμμετοχές

Οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας και Στέλιος Ηλία, που προηγούνται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά από δύο νίκες από δύο αγώνες, θα τιμήσουν την Κύπρο με την παρουσία τους στο Ράλλυ Ακρόπολις, μαζί με τους Σίμο Γαλαταριώτη και Αντώνη Ιωάννου, τους Πέτρο Παντελή και Κύπρο Χριστοδούλου και τέλος τον Λούη Παπαγεωργίου που θα αγωνιστεί με τον Έλληνα συνοδηγό του Βασίλη Κούγια.

Ο αγώνας ξεκινά την Πέμπτη 9/9 στις 17:30 μμ κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, με τα πληρώματα να εκκινούν στις 18:08 μμ για την Cosmote 5G Athens Stage στην Πλατεία Συντάγματος.

Ο πραγματικός αγώνας ξεκινά την Παρασκευή 10/9 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 12/9 μετά από 15 απαιτητικές ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 292,19 χιλιομέτρων.