Αποστολή 4Troxoi CY στο «Ράλλυ των Θεών»

Οι καρδιές χτυπούν δυνατά με την επιστροφή του αγαπημένου Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC, από τις 9 μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου, και οι 4Τροχοί θα βρίσκονται εκεί με τον Κωτσόβολο, Υπερήφανο Χορηγό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021, για να σας μεταφέρουν τον παλμό.

Οκτώ χρόνια αναμονής φτάνουν επιτέλους στο τέλος τους (ο Jari-Matti Latvala κέρδισε το τελευταίο Ράλλυ Ακρόπολις με ένα Volkswagen Polo R το 2013) και η χαρά μας ανείπωτη, μιας και η όψη και η λαλιά των κορυφαίων αυτοκινήτων ράλλυ στον πλανήτη θα φωλιάσει ξανά στη ψυχή μας.

Εκκίνηση κάτω από τον Ιερό Βράχο με Υπερειδική Διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας

Το απόγευμα της Πέμπτης, 9 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά από την εκκίνηση, τα 55 πληρώματα που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, θα κατευθυνθούν προς το Σύνταγμα, για μια ειδική διαδρομή μήκους σχεδόν ενός χιλιομέτρου, η οποία θα περνά μπροστά από τη Βουλή και θα κάνει τον κύκλο της Πλατείας Συντάγματος. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το Ράλλυ Ακρόπολις θα φιλοξενήσει υπερειδική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας και η συγκίνηση που θα προσφέρει στο κοινό το μοναδικό αυτό υπερθέαμα θα είναι άνευ προηγουμένου.  

Η Πλατεία Συντάγματος θα αποτελέσει επίσης τον χώρο του parce ferme, όπου τα οχήματα θα εισέλθουν μετά την ολοκλήρωση της υπερειδικής.  

Το αγωνιστικό πρόγραμμα

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις περιλαμβάνει συνολικά 15 ειδικές διαδρομές, γεγονός που προσθέτει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον αγώνα, αφού η επανάληψη διαδρομών έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Μετά το πέρασμα από την Αθήνα θα ακολουθήσουν τρεις καθαρά αγωνιστικές μέρες στα βουνά της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας.

Το πρωί της Παρασκευής, 10 Σεπτεμβρίου, οι διαγωνιζόμενοι θα κατευθυνθούν προς το Νομό Κορινθίας για τις ειδικές διαδρομές Άγιοι Θεόδωροι και Λουτράκι (τις οποίες κέρδισε πρόσφατα ο συμπατριώτης μας Αλέξαντρος Τσουλόφτας στο δρόμο προς τη νίκη στο Ράλλυ Κορίνθου) με τις οποίες θα συνεχιστεί η πρώτη ημέρα του Ράλλυ.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας θα ολοκληρωθεί με τις ειδικές διαδρομές Θήβα και Ελάτεια, προτού τα αυτοκίνητα φτάσουν στη Λαμία, η οποία θα αποτελέσει το επίκεντρο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις για ακόμη δύο ημέρες, με φημισμένες ειδικές διαδρομές όπως Παύλιανη, Βωξίτες, Ελευθεροχώρι, Πύργος και βέβαια Ταρζάν, που θα αποτελέσει την «Power Stage» του Ράλλυ Ακρόπολις.

Το κεντρικό σέρβις παρκ θα βρίσκεται στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (Π.Ε.Λ.), ενώ το shakedown θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, σε διαδρομή μήκους 4,30 χλμ., κοντά στη Λαμία.

Οι Κυπριακές συμμετοχές

Οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας και Στέλιος Ηλία, που προηγούνται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά από δύο νίκες από δύο αγώνες, θα τιμήσουν την Κύπρο με την παρουσία τους στο Ράλλυ Ακρόπολις, έχοντας υποβάλει συμμετοχή με ένα VW Polo GTI (αριθμός 41). Οι Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου θα εκπροσωπούν επίσης τη χώρα μας με άλλο ένα VW Polo GTI (αριθμός 51). Οι Πέτρος Παντελή και Κύπρος Χριστοδούλου (Citroen DS3 με τον αριθμό 53) και ο Λοίζος Παπαγεωργίου με τον Έλληνα συνοδηγό Βασίλη Κούγια (Peugeot 208 Rally 4 με τον αριθμό 62) συμπληρώνουν τη λίστα συμμετοχών των συμπατριωτών μας.

Αλέξανδρος Τσουλόφτας και Στέλιος Ηλία

Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου

«O Κωτσόβολος Χορηγός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021»

Έναρξη κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, μία ειδική διαδρομή με ελιγμούς μέσα στην καρδιά της Αθήνας και πολλές ακόμα εκπλήξεις που θυμίζουν γιατί η Ελλάδα δεν μπορούσε να λείπει από αυτήν την διοργάνωση.

8-9 Σεπτεμβρίου, Rally Village στην Πλατεία Συντάγματος, με Racing Tournament  

Η «Κωτσόβολος» θα έχει τον δικό της χώρο ως χορηγός, από τις 8 έως τις 9 Σεπτεμβρίου, στο Rally Village, Πλατεία Συντάγματος από τις 10:00πμ. 

Ένα μοναδικό racing tournament, για να δοκιμάσουν όλοι τα όριά τους, παρέα με τους περσινούς πρωταθλητές του F1aXion Δημήτρη Παρίση a.k.a. Jimmy Boy και Πάνο Βαγιάννη της ομάδας Fanny Flutters Racing Team (FFRT). Ο νικητής της κάθε ημέρας θα κερδίσει μοναδικά δώρα τεχνολογίας.

10-12 Σεπτεμβρίου, στο Service Park στη Λαμία, για τη συνέχεια του Racing Tournament

Συνέχεια του racing tournament, για επιπλέον δώρα από τον Κωτσόβολο και δυνατότητα να δουν από κοντά τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, στον χώρο που καταλήγουν μετά από κάθε ειδική διαδρομή!

Οι 4Troxoi CY μαζί με τον Κωτσόβολο «τρέχουν με νέες ταχύτητες»

Η εταιρεία Κωτσόβολος και οι 4Troxoi CY θα στείλουν στο EKO Acropolis Rally 2021 τους δύο τυχερούς που συμμετείχαν στην κλήρωση που έχουν διοργανώσει, τους Βασίλη Βασιλείου και Στυλιανό Στυλιανού, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, 8 με 10 Σεπτεμβρίου, με πληρωμένα όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής τους.