Τρίτη θέση για τον μάχιμο Τζιωρτζή στη Τσεχία!

Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής πραγματοποίησε έναν εντυπωσιακό αγώνα στην πίστα Brno στη Τσεχία, σκαρφαλώνοντας από τη 17η στην 3η θέση, παίρνοντας πίσω το αίμα του μετά τα προβλήματα της χθεσινής πρώτης κούρσας.

Ο 24χρονος συμπατριώτης μας, ο οποίος χτυπήθηκε από τεχνικά προβλήματα με τον συμπλέκτη και τον υαλοκαθαριστήρα του αυτοκινήτου του στη χθεσινή κούρσα, κατάφερε σήμερα να δείξει την πραγματική του αξία και να πετύχει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο Βλαδίμηρος κατάφερε να κερδίσει δέκα θέσεις στην εκκίνηση, ύστερα από ένα εκρηκτικό ξεκίνημα που τον είδε να ανεβάζει την Ford Mustang του στην έβδομη θέση!

Στον επόμενο κιόλας γύρο ο Τζιωρτζής κέρδισε άλλες δύο θέσεις και μέχρι τον τρίτο γύρο προσπέρασε και τον Ιταλό Massimiliano Lanza για να περάσει στην τέταρτη θέση.

Στον έκτο γύρο (από τους 14) ο Βλαδίμηρος προσπέρασε άλλον ένα Ιταλό αντίπαλο του, τον Paolo Valeri, ύστερα από μια ριψοκίνδυνη μανούβρα που ανέβασε τον ίδιο στην τρίτη θέση.

Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής εκπροσώπησε έτσι την Κύπρο στο βάθρο των νικητών, διατηρώντας με το εντυπωσιακό του αποτέλεσμα την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και απειλώντας τώρα την δεύτερη θέση του Τσέχου Martin Doubek._Δημήτρης Γιόκκας