15ος στο grid του Spa ο Έλληνας

Ο Ευτύχιος Έλληνας θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα του Porsche Supercup στην θεαματική πίστα του Spa από την 15η θέση με τη Lechner Racing, διεκδικώντας άλλο ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο 29χρονος Κύπριος άσος του πρωταθλήματος Porsche Supercup, Ευτύχιος Έλληνας, θα ξεκινήσει την κούρσα στην προκλητική αρένα του δάσους των Αρδεννών στο Βέλγιο από την 15η θέση, ύστερα από ένα δύσκολο weekend και μια «τρελή» Παρασκευή, κατά την οποία είχαμε γύρω στις 30 ακυρώσεις χρόνων των οδηγών λόγω παραβάσεων των συνόρων της πίστας.  

Οι χρόνοι του Ευτύχιου ήταν πολύ κοντά σε εκείνους των τριών οδηγών που θα ξεκινήσουν μπροστά του (συγκεκριμένα ήταν μόλις 0.185 χιλιοστά από την 12η θέση του Koehler) με τον ανταγωνισμό να είναι ιδιαίτερα έντονος.

Ο Έλληνας, που βρίσκετε αυτή τη στιγμή στην 9η θέση του πρωταθλήματος (από ένα σύνολο 27 οδηγών) δεν έχει τερματίσει πιο χαμηλά από την όγδοη θέση στους τέσσερεις μέχρι τώρα αγώνες, υπογραμμίζοντας το πηγαίο ταλέντο του. Μια καλή θέση στο Spa μπορεί να ωθήσει βαθμολογικά τον συμπατριώτη μας, αφού βρίσκεται μόλις 5 βαθμούς μακριά από την 5η θέση του πρωταθλήματος.  

Η αυριανή κούρσα στο Spa ξεκινά στις 13.05 ώρα Κύπρου.   

O Έλληνας στην κόψη του ξυραφιού, καθώς σκαρφαλώνει τον απότομο λόφο της Eau Rouge!