Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ του Schumacher στις 15 Σεπτεμβρίου! (trailer)

Η ιστορία ενός από τους πιο επιτυχημένους πιλότους όλων των εποχών, του μεγάλου επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή Michael Schumacher, θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου στο Netlfix.

H ζωή και η πορεία του Schumacher στις πίστες μοιάζει βγαλμένη από ένα παραμύθι και στόχος των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από την παραγωγή του ντοκιμαντέρ είναι να αναδείξουν το μεγαλείο, τη δράση και την αποφασιστικότητα με την οποία ο τρανός Γερμανός πιλότος κατάφερε να γίνει ο πιο επιτυχημένος πιλότος όλων των εποχών. 

Πρόκειται για ντοκιμαντέρ διάρκειας μίας ώρας και 52 λεπτών, που έγινε με τη συγκατάθεση και υποστήριξη της οικογένειας του σπουδαίου άσου του βολάν. Η γυναίκα του Schumacher, Corina, έχει δώσει πολλά στοιχεία και πληροφορίες για να μπορέσει να υλοποιηθεί το εν λόγω ντοκιμαντέρ, το οποίο αναμένουν πως και πως οι απανταχού λάτρεις της Formula 1.

Πέραν του φυσικού χαρίσματός του, η επιμονή, η εργατικότητα και η αφοσίωσή του στο σπορ, φανέρωσαν το πρόσωπο ενός ακαταμάχητου ήρωα της πίστας ο οποίος, μεταξύ άλλων λαμπρών επιτευγμάτων, κατάφερε να ανασύρει τη θρυλική ομάδα της Ferrari από την άβυσσο και να την κάνει ξανά βασίλισσα της Formula 1.

Μέσα από το ντοκιμαντέρ αναμένεται να προβληθεί και η ανθρώπινη πλευρά του Schumacher, με μαρτυρίες απ’ όσους γνώριζαν την προσωπική του ζωή και δράση μακριά από τις πίστες. Είναι γνωστό πως ο Γερμανός πιλότος διατηρούσε πάντοτε εξαιρετικές σχέσεις με τους μηχανικούς του (γνωρίζοντας απ’ έξω τις ημερομηνίες γενεθλίων πολλών από αυτών), ενώ οι ανθρωπιστικές ενέργειες του (βοήθεια σε άπορα παιδιά και χρηματική στήριξη για τις οικογένειες των θυμάτων από το φονικό τσουνάμι της Ασίας το 2004) υπογραμμίζουν το γεγονός πως υπήρξε και σπουδαίος άντρας._Δημήτρης Γιόκκας

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ TRAILER