Έβδομη θέση για τον Έλληνα στο Porsche Supercup (update)

Ο Ευτύχιος Έλληνας πέτυχε πριν από μερικά λεπτά άλλο ένα καλό αποτέλεσμα στο Porsche Supercup, ύστερα από έναν μετρημένο από μέρους του αγώνα, από τον οποίο δεν έλειψαν τα επεισόδια.   

Ο 29χρονος Κύπριος, που ξεκίνησε την κούρσα από την 11η θέση στην ελικοειδή πίστα του Hungaroring, γνώριζε πως δεν θα ήταν εύκολο να βελτιώσει τη θέση του αλλά, ως γνωστόν, ο ίδιος δεν τα βάζει ποτέ κάτω.

Ο πρώτος γύρος ήταν όπως πάντα επεισοδιακός, με αρκετούς οδηγούς να κάνουν πιρουέτες και να φράσσουν το δρόμο, γεγονός που υποχρέωσε τον Έλληνα να γλιστρήσει στην 13η θέση.  Το αυτοκίνητο ασφαλείας βγήκε έτσι έξω στην πίστα και μέχρι να αποχωρίσει απ’ αυτήν είχε περάσει το ένα τρίτο της κούρσας των 15 γύρων.

Ωστόσο, ο συμπατριώτης μας περίμενε με υπομονή την επανεκκίνηση, πίσω από τον νεαρό Schuring, και αυτή τη φορά κατάφερε να επωφεληθεί από τα νέα περιστατικά που συνέβησαν μπροστά του και να σκαρφαλώσει πέντε θέσεις στην κατάταξη, από την 13η στην 8η θέση.  

Ο Έλληνας πίεσε όσο μπορούσε με την Porsche 911 της Lechner Racing για να φτάσει τον επόμενο από τους αντιπάλους του, τον Leon Koehler της Nebulus Racing, ωστόσο, το γκρουπ των 7 που είχε μπροστά του είχε αποκολληθεί από τον ίδιο με αποτέλεσμα να παραμείνει στην ίδια θέση. Η όγδοη θέση έγινε έβδομη, ύστερα από τις τελικές ποινές του αγώνα.  

Έπειτα από τέσσερεις αγώνες πρωταθλήματος, ο Ευτύχιος Έλληνας εξακολουθεί να βρίσκεται στην δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα, ξεχωρίζοντας από ένα σύνολο 30 περίπου οδηγών που έχουν βαθμολογηθεί φέτος._Δημήτρης Γιόκκας