Πέμπτη θέση για τον Τζιωρτζή στο Brands Hatch (video)

Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής πήρε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα στο EuroNascar και συνεχίζει την πορεία του ως ένας από τους κορυφαίους οδηγούς του πρωταθλήματος.

Η κούρσα στην θρυλική πίστα του Brands Hatch, που φιλοξένησε αρκετές φορές το Grand Prix της Βρετανίας μεταξύ 1964 και 1986, αποτέλεσε το δεύτερο πεδίο μάχης για τους οδηγούς του EuroNascar2, στο οποίο αγωνίζεται και ο συμπατριώτης μας Βλαδίμηρος Τζιωρτζής.  

Κατ’ ακρίβεια, το EuroNascar χρησιμοποίησε για την περίσταση την μικρότερη εκδοχή της πίστας, το λεγόμενο Indy circuit, μήκους 1.94 χλμ., με τους οδηγούς να καλύπτουν δύο αγώνες των 30 γύρων.

Το weekend δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Τζιωρτζή, αφού μία βλάβη νωρίς την Παρασκευή στα ελεύθερα δοκιμαστικά, εμπόδισε τον ίδιο να συμπληρώσει γρήγορους γύρους προκριματικών και όταν το πρόβλημα λύθηκε (μερικώς) είχε φτάσει πια η βροχή.

Ο συμπατριώτης μας πάλεψε, ωστόσο, με ψυχή και στους δύο αγώνες, τερματίζοντας στην όγδοη θέση την πρώτη κούρσα και στην πέμπτη θέση την δεύτερη, πιέζοντας μέχρι το τέλος τον Naveh Talor για την τέταρτη. Ο Βλαδίμηρος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος._Δ.Γ.