Εβδόμη θέση για τον Έλληνα στην Αυστρία

Ο Ευτύχιος Έλληνας κατάφερε για ακόμη μία φορά να σκαρφαλώσει στην κατάταξη και να πετύχει άλλο ένα καλό αποτέλεσμα στο Porsche Supercup.

Ξεκινώντας από τη 13η θέση, ο Έλληνας πραγματοποίησε άλλη μια καλή εμφάνιση στο Porsche Supercup, συνδυάζοντας μυαλό και ταχύτητα για να τερματίσει τελικά στην έβδομη θέση.

Ο αγώνας ήταν επεισοδιακός, περιλαμβάνοντας μία άκυρη εκκίνηση και δύο παρεμβάσεις του αυτοκινήτου ασφαλείας. Ο Έλληνας κατάφερε, ωστόσο, να επωφεληθεί από τα περιστατικά, αλλά και να προσπεράσει διάφορους αντιπάλους του, όπως τους Honkavuori και Simmenauer (ομόσταβλός του στην δυνατότερη BWT παραλλαγή της Lechner Racing) για να πετύχει το καλύτερο του φετινό αποτέλεσμα. Ο Ευτύχιος πίεσε ασφυκτικά και τον Zoechling που είχε μπροστά του, με τους δύο να παίρνουν τελικά μαζί την καρό σημαία.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο συμπατριώτης μας έχασε ολόκληρη τη σεζόν του 2020 και το γεγονός πως δεν έχει τερματίσει πιο χαμηλά από την όγδοη θέση στους τρεις αγώνες που είχαμε μέχρι τώρα, νικώντας τα 3/4 των αντιπάλων του, λέει -για άλλη μια φορά- πολλά για το επίπεδό του ως επαγγελματία οδηγού αγώνων. 

Καθώς ο ίδιος αποκτά περισσότερη πείρα με το αυτοκίνητο και συμπληρώνει δοκιμαστικά και αγώνες, οι χρόνοι του θα πλησιάζουν εκείνους των κορυφαίων οδηγών, επιτρέποντάς του να διεκδικήσει καλύτερες θέσεις στο grid και, ως εκ τούτου, να πετύχει τα αποτελέσματα που του αξίζουν._Δ.Γ.