Έτοιμος για μάχη ο Έλληνας στο Porsche Supercup, στους πρόποδες της Στυρίας  

Ο Ευτύχιος Έλληνας θα ξεκινήσει τον δεύτερο του αγώνα στην πίστα Red Bull Ring από την 13η θέση, μετά και την ολοκλήρωση των σημερινών προκριματικών του Porsche Supercup.

Ο Έλληνας ήταν μισό περίπου δευτερόλεπτο μακριά από το pole position (που πέτυχε ο Dylan Pereira με την εργοστασιακή ομάδα της Lechner Racing), ενώ ο συμπατριώτης μας επισκίασε τον δικό του ομόσταβλο στην Lechner Racing Middle East, Nicolas Misslin, κατά μισό περίπου δευτερόλεπτο.  

Το πρωτάθλημα Porsche Supercup είναι τρομερά ανταγωνιστικό, με τον Ευτύχιο να αφήνει συνολικά πίσω του 19 από τους αντιπάλους του, μεταξύ αυτών και ο 44χρονος αστέρας του κινηματογράφου Michael Fassbender, γνωστός από τους ρόλους του στο Inglourious Basterds, X-Men: First Class, 12 Years a Slave κ.λπ. 

Ο Έλληνας, που πέτυχε μία όγδοη θέση στην πρώτη κούρσα στην πίστα την περασμένη Κυριακή (σκαρφαλώνοντας εκεί από την 14η θέση) , θα έχει για άλλη μια φορά ένα δύσκολο έργο στα χέρια του, ωστόσο, ο ίδιος φημίζεται για τη μαχητικότητά του και δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα._Δ.Γ.  

Περισσότερα σε λίγο