Τεχνικά προβλήματα για τον Τζιωρτζή, αλλά υπόσχεται να παλέψει

Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής δεν είχε σήμερα την τύχη με το μέρος του στα προκριματικά του αγώνα EuroNascar στην πίστα του Brands Hatch, αλλά υπόσχεται να παλέψει στον πρώτο αγώνα, που θα διεξαχθεί αργότερα σήμερα.

Τα προβλήματα στα ηλεκτρικά συστήματα της Ford Mustang επέστρεψαν μετά και τη χθεσινή περίοδο ελεύθερων δοκιμαστικών, με αποτέλεσμα ο συμπατριώτης μας να χάσει την ευκαιρία να αξιοποιήσει τους πρώτους 4 γύρους του στην πίστα, προτού φτάσει η βροχή.

Το αυτοκίνητο δεν είχε τη δύναμη και παρόλο που οι τεχνικοί της ομάδας της Academy Motorsports έλυσαν μερικώς το πρόβλημα με τα ηλεκτρικά, ήταν ήδη αργά για τον Βλαδίμηρο. «Βγήκα στην πίστα να παλέψω για χρόνο αλλά στην τρίτη μόλις στροφή του γύρου άρχισε να βρέχει, άρα τέλειωσαν όλα εκεί», δήλωσε ο Τζιωρτζής.

Ο 24χρονος Κύπριος, που θα ξεκινήσει από την 11η θέση τον πρώτο σημερινό αγώνα (18.00 ώρα Κύπρου), πιστεύει πως η ομάδα του θα επιλύσει το πρόβλημα με τα ηλεκτρικά, με τον ίδιο να παραμένει θετικός για την κούρσα. «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σκληρά ως ομάδα για να βρούμε τις λύσεις και προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, με στόχο πάντα να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», κατέληξε.