Έτοιμος ο Βλαδίμηρος στο Brands Hatch

Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής ετοιμάζεται για την περίοδο των προκριματικών του EuroNascar, που θα διεξαχθεί σε λίγο (11.30 ώρα Κύπρου) στην πίστα του Brand Hatch, με τον πρώτο αγώνα να ακολουθεί στις 18.00.

O συμπατριώτης μας αισθάνεται πανέτοιμος μετά και τον πρώτο αγώνα στη Βαλένθια, όπου τερμάτισε τις δύο κούρσες εκεί στην 2η και στην 3η θέση αντίστοιχα, εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο βάθρο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να έχουμε τυπικό βρετανικό καιρό στην περιοχή του Kent όπου βρίσκεται η πίστα, με τη βροχή να είναι πολύ πιθανή για τον αγώνα του απογεύματος.

Στα χθεσινά ελεύθερα δοκιμαστικά ο Βλαδίμηρος σημείωσε τον 7o ταχύτερο χρόνο, ξεκινώντας με κάποια προβλήματα στα ηλεκτρικά κατά την πρωινή, πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών (συμπλήρωσε μόλις 9 γύρους), ενώ το απόγευμα ανέβασε το τέμπο του και βρέθηκε μόλις 0.4 δέκατα από την κορυφή, παρά το γεγονός πως δεν έβαλε ένα φρέσκο σετ ελαστικών στο δικό του αυτοκίνητο.

Ο Βλαδίμηρος συμπλήρωσε 20 γύρους στην δεύτερη περίοδο και δήλωσε πως το αυτοκίνητο του συμπεριφέρεται καλά στα χέρια του.  

Η έκδοση Indy της πίστας του Brands Hatch είναι ότι πιο κοντά σε ένα «αμερικάνικο οβάλ» (η μέση ταχύτητα του γύρου πλησιάζει τα 140 χλμ./ώρα) και διαθέτει ανοικτές δεξιές στροφές, που αναμένονται να προσφέρουν μάχες «τροχό με τροχό» και θέαμα στο κοινό.