Το πιο γρήγορο αστυνομικό όχημα στον κόσμο!

«Κλέφτες και αστυνομικοί» στο πιο άνισο κυνηγητό που έχετε δει ποτέ, με την εγγύηση πως οι παράνομοι καταλήγουν στο τμήμα μέχρι να πεις… «Bugatti»!   

Βρίσκεστε στο Dubai για διακοπές και έχετε νοικιάσει ένα «συνηθισμένο» supercar για να βολτάρετε στους δρόμους. Ξαφνικά γεννιέται μέσα σας η επιθυμία να το γκαζώσετε και ενώ η αδρεναλίνη σας ανεβαίνει μαζί με τον δείκτη του ταχύμετρου, ακούτε μια σειρήνα να πλησιάζει από πίσω σας.

Πριν κάνετε τη σκέψη να το παίξετε Jason Statham και να ξεφύγετε απ’ τα όργανα της τάξης που σας κυνηγούν, έχετε στο νου σας τα πιο κάτω δεδομένα.  

Η αστυνομία του Dubai διαθέτει το γρηγορότερο αστυνομικό στόλο οχημάτων στον κόσμο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Guinness World Records. Πρόκειται για δεκατέσσερεις Bugatti Veyron που έχει επιστρατεύσει για την διατήρηση της τάξης.

Το μοντέλο διαθέτει έναν 16-κύλινδρο κινητήρα, απόδοσης 1000 ίππων, με τις επιδόσεις του να κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα. Η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 407 χλμ./ώρα, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις δυόμιση δευτερόλεπτα. Η σύλληψη των παρανόμων, όπως πληροφορούμαστε, πραγματοποιείται σε χρόνο… ρεκόρ!