Όγδοος o Έλληνας στο Μονακό, στο Porsche Supercup

Ο Ευτύχιος Έλληνας έβαλε τη βάση για μια καλή χρονιά στο Porsche Supercup, μετά και την πρώτη κούρσα του πρωταθλήματος στο Monte Carlo.   

Ο Ευτύχιος Έλληνας τερμάτισε στην όγδοη θέση στον πρώτο αγώνα του
Porsche Supercup, που ολοκληρώθηκε πριν από μερικά λεπτά στο πριγκιπάτο του Μονακό.

Ο 29χρονος συμπατριώτης μας, που ξεκίνησε την κούρσα στην δαιδαλώδη πίστα από την 9η θέση, πίεσε για αρκετή ώρα τον Simone Iaquinta που είχε μπροστά του, όντας ταχύτερος από τον Ιταλό, ωστόσο, η φύση της πίστας και τα ασταμάτητα ατυχήματα που είχαμε από την αρχή του αγώνα (δεν σταμάτησαν να κυματίζουν οι κίτρινες σημαίες) δεν επέτρεψαν στους διαγωνιζόμενους να αγωνιστούν όπως θα ήθελαν.  

Άξιο αναφοράς είναι πως τρεις γύρους πριν από το τέλος, στην προσπάθεια του να βρει μια λύση για να προσπεράσει τον Iaquinta, o Έλληνας απογειώθηκε στα κράσπεδα της στροφής της πισίνας (ακριβώς στο σημείο όπου είχε το χθεσινό του ατύχημα ο Leclerc με τη Ferrari) με την 911 να πετά ολόκληρη ψηλά στον αέρα και να προσγειώνεται με τη μύτη.

Ο σημερινός ήταν ο πρώτος αγώνας του Ευτύχιου μετά το 2019 (έχασε ολόκληρο το 2020) και η όγδοη θέση που πέτυχε με τη Lechner Racing σε μια τόσο απαιτητική πίστα, από ένα σύνολο 21 αντιπάλων, θεωρείτε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα._Δημήτρης Γιόκκας