Teaser για το Hyundai Rally1

To Hyundai Rally1 ετοιμάζεται για τις πρώτες δοκιμές και η ομάδα του Andrea Adamo, δημοσίευσε μια σειρά από teaser videos, σχετικά με το νέο της αυτοκίνητο.

Η προετοιμασία για τη νέα γενιά αυτοκινήτων κορυφώνεται και τα πρώτα teaser videos του Hyundai Rally1, δημοσιεύτηκαν στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Hyundai Motorsport.

Μέχρι στιγμής, η M-Sport Ford δεν έχει ανακοινώσει επίσημα με ποιο αυτοκίνητο θα συμμετάσχει στο θεσμό από το 2022, όταν τα αυτοκίνητα θα γίνουν υβριδικά, παρά τις πληροφορίες ότι το Fiesta WRC θα αντικατασταθεί από Puma Rally1.

Hyundai Rally1: Τα πρώτα teasers

Όπως έχει γίνει γνωστό από τη Hyundai Motorsport, το Hyundai Rally1 της ομάδας από το 2022, θα βασίζεται στο νέο i20 N. Υπενθυμίζουμε, πως η Toyota έχει γνωστοποιήσει πως θα συμμετάσχει στο θεσμό με αυτοκίνητο που θα βασίζεται στο Yaris GR.

Οι M-Sport Ford και Toyota έχουν κάνει τις πρώτες δοκιμές με mule cars, ενώ ασαφές παραμένει το αν αντίστοιχες δοκιμές, έχουν γίνει και από τη Hyundai. Οι άνθρωποι της αγωνιστικής ομάδας περίμεναν την τελική έγκριση από τη Σεούλ -η οποία ήρθε,- οπότε βρίσκονται λίγο πιο πίσω χρονικά από πλευράς εξέλιξης.

Hyundai Motorsport

Αν και οι υπολογισμοί έφερναν τις πρώτες δοκιμές εντός του Ιουνίου, πηγές αναφέρουν πως το πρώτο shakedown ενός mule car, χωρίς χρήση του υβριδικού κιτ αλλά με επιπλέον βάρος υπό μορφή έρματος, έχει ήδη γίνει.

Πάντως, η ανάπτυξη του Hyundai Rally1 έχει προχωρήσει, με αποτέλεσμα ο Andrea Adamo να αισιοδοξεί πως οι πρώτες δοκιμές, ίσως να γίνουν και εντός Μαΐου. “Ίσως κερδίσουμε ορισμένες ημέρες. Θα μου άρεσε να το έχουμε αυτό το μήνα – θα έλεγα ότι οι πιθανότητες για αυτό είναι 50-50”, σχολίασε ο Ιταλός στο DirtFish.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τα video teasers που δημοσίευσε η Hyundai Motorsport, η οποία αποκάλυψε ότι περισσότερα νέα θα υπάρξουν πριν από το Ράλλυ Πορτογαλίας, την επόμενη εβδομάδα.