Μια Bentley Bentayga εμπνευσμένη από τον κόσμο του yachting

Η Bentley Motors αποκάλυψε την Bentayga Extended Wheelbase (EWB) Azure Riviera Collection, την πιο πρόσφατη έκφραση της πολυτέλειας, της άνεσης και του σχεδιασμού. Ένα custom μοντέλο που ακολουθεί τα χνάρια της πρώτης συλλογής Riviera Collection της Continental GTC που παρουσιάστηκε το 2023.

Η Bentayga EWB Azure Riviera Collection ενσαρκώνει τη δέσμευση της Bentley στην πολυτέλεια, την καινοτομία και την ευεξία. Συνδυάζει τα καλύτερα υλικά, τη δεξιοτεχνία και τις προηγμένες τεχνολογίες, εξασφαλίζοντας μια γαλήνια και απολαυστική οδηγική εμπειρία. Αντλώντας έμπνευση από τον κόσμο του yachting, η Bentayga EWB Azure Riviera Collection παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό μπλε του Αιγαίου εξωτερικά, όπως αυτές που συναντώνται στη Γαλλική Ριβιέρα. Ο κομψός σχεδιασμός διακρίνεται από σωρεία μοναδικών εξατομικευμένων στοιχείων όπου σε συνδυασμό με τις προδιαγραφές Blackline, αναδεικνύουν την εκλεπτυσμένη σιλουέτα του οχήματος και επιλέχθηκαν σκόπιμα για να τονίσουν την καθαρή μοντέρνα εξωτερική σχεδίαση των σύγχρονων πολυτελών γιοτ.

Στο εσωτερικό, η Bentayga EWB Azure Riviera Collection προσφέρει ένα εξατομικευμένο περιβάλλον με μια μοναδική παλέτα εσωτερικών χρωμάτων και επενδύσεων. Παράλληλα, ειδικά κεντήματα της συλλογής Riviera στα προσκέφαλα και το κέντημα «Azure» στις πλάτες των καθισμάτων υπογραμμίζουν την προσοχή αυτής της συλλογής στη λεπτομέρεια και την αποκλειστικότητα. Η άνεση και η δεξιοτεχνία τονίζονται περαιτέρω μέσω χαρακτηριστικών όπως τα πατάκια Mulliner σε Brunel με micro-piping, τα μαξιλάρια σε λινό με κέντημα Riviera και πολλά άλλα.

Με λίγα λόγια, η Bentayga EWB Azure Riviera Collection έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα καταφύγιο άνεσης και πολυτέλειας, αντανακλώντας την ηρεμία και την κομψότητα του τρόπου ζωής σε ένα yacht. Η Bentayga EWB Azure θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για την άνεση με τις προδιαγραφές των αεροπορικών καθισμάτων, προσφέροντας δυνατότητα ρύθμισης 22 κατευθύνσεων και προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης κλίματος. Το Bentley Diamond Illumination, το ηχοσύστημα «Bang&Olufsen for Bentley», οι προδιαγραφές του Mood Lighting και οι επιλογές ψυχαγωγίας στο πίσω μέρος, συνδυάζονται για να εξασφαλίσουν μια εξατομικευμένη και καθηλωτική εμπειρία για όλους τους επιβάτες. Περαιτέρω χαρακτηριστικά πολυτέλειας περιλαμβάνουν θερμαινόμενο, δίχρωμο τιμόνι με τρεις ακτίνες και επένδυση από δέρμα, πίσω πόρτες Power Close και τραπέζια πικνίκ με ένθετο από δέρμα Brunel.


 

Tags: