Νέες υβριδικές Bentley Mulliner με 782 ίππους

Η ανανεωμένη στα σημεία σειρά Mulliner έρχεται με plug-in υβριδικό σύνολο να κάνει τις Continental GT, GTC και Flying Spur, εκτός από ξεχωριστές και πανίσχυρες.

Το νέο plug-in υβριδικό σύνολο έδωσε μια νέα διάσταση τα μοντέλα της Bentley και τώρα αυτά γίνονται ακόμα πιο ξεχωριστά, στην έκδοση Mulliner, η οποία αφορά τις Continental GT, GTC και Flying Spur.

Bentley Continental GT Mulliner

Διακρίνονται για την αναθεωρημένη στα σημεία σχεδίαση, με τις μοναδικές λεπτομέρειες, αλλά και την πλουσιότερη τεχνολογία, που χαρακτηρίζει τις Mulliner. Επιπλέον έχουν τη δύναμη του plug-in hybrid συνόλου «Ultra Performance Hybrid», με απόδοση 782 ίππων και 1.000 Nm ροπής!

Bentley Continental GT Mulliner

Το σύστημα συνδυάζει έναν V8 4,0 λίτρων 600 ίππων με ένα ηλεκτρικό κινητήρα 190 ίππων που παρέχει εκρηκτικές επιδόσεις και τη δυνατότητα στα μοντέλα να κινηθούν αμιγώς ηλεκτρικά για απόσταση έως 81 χιλιόμετρα και με ταχύτητα έως 140 χλμ./ώρα, χρησιμοποιώντας έως και το 75% της διαδρομής του δεξιού πεντάλ. Για τη φόρτιση της μπαταρίας των 25,9 kWh σε ρεύμα 11 kW απαιτούνται 2 ώρες και 45 λεπτά.

Bentley Continental GT Mulliner

Σχεδιαστικά, που είναι και το μέγα ζητούμενο σε αυτή την περίπτωση, η έκδοση διακρίνεται για τη νέα μάσκα με το «αιωρούμενο διαμάντι» εμπρός, τα πλαίσια σε χρώμιο, όπως και τη νέα κάθετη λεπτομέρεια. Χρώμιο έχει χρησιμοποιηθεί και στις εισαγωγές αέρα, στο πλάι του αυτοκινήτου, στις απολήξεις των εξατμίσεων, ενώ τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών έχουν επικάλυψη ματ ασημί.

Bentley Continental GT Mulliner

Πατάνε σε τροχούς νέας σχεδίασης, με διάμετρο 22 ίντσες, που έχουν περιστρεφόμενα σήματα. Το έμβλημα της έκδοσης «Mulliner» είναι τοποθετημένο σε διάφορα σημεία, όπως στα εμπρός φτερά των Continental GT και GTC, ενώ στην Flying Spur συναντάμε νέο καπό διακοσμητικό στο καπό της, αλλά και νέους αεραγωγούς στα εμπρός φτερά.

Bentley Continental GTC Mulliner

Οι δυνατότητες εξατομίκευσης είναι αμέτρητες, με κάθε αγοραστή να έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το αυτοκίνητό του κατά τις επιθυμίες του, ενώ υπάρχουν 101 αποχρώσεις για το εξωτερικό του αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένων των κλασικών χρωμάτων που συνοδεύουν τα μοντέλα της Bentley.

Bentley Continental GTC Mulliner

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η άνεση και η πολυτέλεια, ενώ στις Mulliner συναντάμε νέα καθίσματα, που έχουν το σήμα κεντημένο, αλλά επίσης και ένα μοτίβο με διάτρητο «διαμάντι», ενώ είναι κλιματιζόμενα και στηρίζουν καλύτερα το σώμα. Παραμένοντας στον κλιματισμό, της καμπίνας αυτή τη φορά, η Bentley έχει φροντίσει ο αέρας που φτάνει στους επιβαίνοντες να είναι καθαρός, με την προσθήκη ενός ιονιστή και ενός νέου φίλτρου.

Bentley Flying Spur Mulliner

Όσον αφορά τους συνδυασμούς, υπάρχουν 15 βασικά χρώματα που μπορεί να επιλεγούν, αλλά και 6 δευτερεύοντα, δημιουργώντας μοναδικούς συνδυασμούς, ενώ η Mulliner μπορεί να κάνει και αποχρώσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες του αγοραστή. Τέλος, στο δρόμο τα μοντέλα της Bentley παραμένουν όπως μας έχουν συνηθίσει, με κορυφαίο επίπεδο άνεσης, αλλά και καλό έλεγχο σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς, χάρη στην ειδικά εξελιγμένη ανάρτηση.

Bentley Mulliner Range