To VW Group συνεργάζεται με την Echoes

Η «Volkswagen Group Info Services AG» συνεργάζεται με την Echoes, πάροχο λύσεων δεδομένων συνδεδεμένων οχημάτων, για την πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε βασικά δεδομένα οχημάτων.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τα εμπορικά σήματα του ομίλου Volkswagen, περιλαμβανομένων των Audi, Cupra, Skoda, Seat και των επιβατικών μοντέλων της Volkswagen. Η συνεργασία θα δώσει τη δυνατότητα στους φορείς εκμετάλλευσης στόλων να ενσωματώσουν και να διαχειριστούν απρόσκοπτα ένα ευρύτερο φάσμα οχημάτων. Eπίσης, θα ενισχύσει περαιτέρω τις δυνατότητες εντοπισμού. Άλλες εταιρείες του Volkswagen Group θα γίνουν επίσης διαθέσιμες για τους πελάτες της Echoes, προσφέροντάς τους πληροφορίες σχετικά με την απόδοση μιας αυξανόμενης σειράς αυτοκινήτων.

Echoes

Χάρη στην πρόσβαση σε δεδομένα κατασκευαστών μέσω του Echoes, οι φορείς εκμετάλλευσης στόλου θα μπορούν να μειώσουν τον χρόνο διακοπής λειτουργίας, να βελτιώσουν την ασφάλεια των οχημάτων και να δημιουργήσουν μεγαλύτερη λειτουργική διαφάνεια χάρη σε ακριβή δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. «Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην αποστολή της Echoes να παρέχει λύσεις διαχείρισης στόλου», δήλωσε ο ιδρυτής της τελευταίας Mathieu Chenebit. Η Echoes έχει την έδρα της στη Γαλλία και απασχολεί περισσότερους από 60 υπαλλήλους σε όλη την Ευρώπη. Eπίσης, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των ενεργοποιήσεων συνδεδεμένων οχημάτων.