Μια εντυπωσιακή έκδοση από τη Mercedes εμπνευσμένη από την F1

Η ειδική έκδοση Mercedes-AMG GT 63 Pro 4MATIC+ Motorsport Collectors, που αποδίδει 612 ίππους θα είναι διαθέσιμη σε μόλις 200 μονάδες.

Με αφορμή το Grand Prix της Σιγκαπούρης που θα γίνει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, η Mercedes-AMG παρουσιάζει μια ειδική έκδοση GT 63 Pro 4MATIC+ Motorsport Collectors. Εμπνευσμένη από την Formula 1, η αποκλειστική αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε μόλις 200 μονάδες.

Mercedes-AMG-GT-63-PRO

 

Εφοδιάζεται με ένα V8 twin-turbo κινητήρα 4,0 λίτρων, με απόδοση 612 ίππων. Διακρίνεται για τις λεπτομέρειες που αντλούν έμπνευση από την Petronas, με πράσινες λεπτομέρειες, που συναντάμε από το εμπρός μέρος έως πίσω. Μια πανοραμική οροφή συμπληρώνει την εικόνα του μοντέλου, με τη σταθερή αεροτομή να ολοκληρώνει τη σπορ εμφάνιση της έκδοσης.

Mercedes-AMG-GT-63-PRO

Πατάει σε τροχούς αλουμινίου 21 ιντσών, με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2R Cup διαστάσεων 295/30 εμπρός και 305/30 πίσω. Οι ζάντες είναι σφυρήλατες με σταυρωτές ακτίνες και μαύρο ματ φινίρισμα, ενώ το σύστημα πέδησης αποτελείται από κεραμικούς δίσκους και 6πίστονες δαγκάνες εμπρός και μονοπίστονες πίσω.

Mercedes-AMG-GT-63-PRO

Ανάλογα στο εσωτερικό η Mercedes-AMG GT 63 PRO 4MATIC+ Motorsport Collectors Edition διαθέτει σπορ καθίσματα AMG Performance, με επενδύσεις από δέρμα νάπα, με ραφές στα χρώματα της Petronas, αλλά και ανάγλυφο σήμα της AMG. Ίδια είναι η επένδυση που χρησιμοποιείται και στο τιμόνι, το οποίο είναι και θερμαινόμενο.

Mercedes-AMG-GT-63-PRO

Όσον αφορά την ψυχαγωγία, εξοπλίζεται με ένα σύστημα surround Burmester με 15 ηχεία και ισχύ 1.170 Watt, ενώ υπάρχουν και κάμερες 360 μοιρών, όπως και head-up display, αλλά και προσωπικός βοηθός MBUX.

Mercedes-AMG-GT-63-PRO

Φυσικά υπάρχει και πρόγραμμα οδήγησης AMG Track Pace για οδήγηση σε πίστα, αλλά και το πακέτο Energising, που φροντίζει για την άνεση σε μακρινά ταξίδια. Όσον αφορά την τιμή της ειδικής έκδοσης της Mercedes-AMG, δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Mercedes-AMG-GT-63-PRO

Mercedes-AMG GT 63 PRO 4MATIC+ Motorsport Collectors