Η ECARS GROUP, συγκεντρώνει τα βλέμματα για ακόμα μια χρονιά στο  Limassol Motion Event 2024.

Η E-Cars Group, πλατινένιος χορηγός του Limassol Motion Event, σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό event θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου στη Μαρίνα Λεμεσού.

Πρόκειται για το Limassol Motion Event, που έχει γίνει πλέον θεσμός,η E-Cars Group, θα δώσει έντονα το παρών της με μια μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων πολυτελών μοντέλων και supercars από το στόλο του Ομίλου.

Το Limassol Motion Event θα πραγματοποιηθεί στους κεντρικούς χώρους της Μαρίνας Λεμεσού σε έκταση πέραν των 2.000 m2.

Εκεί το κοινό θα δεί από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου με μοντέλα 2024  αλλά και να ενημερωθεί για την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και υπηρεσίες της εταιρείας προς τους πελάτες της στον τομέα της μετακίνησης και όχι μόνο.

Δυναμική εμφάνιση αναμένεται και από την Maserati. Η Ιταλική μάρκα θα παρουσιάσει όλη τη γκάμα της ενώ τις εντυπώσεις αναμένεται να κλέψουν οι συλλεκτικές εκδόσεις όπως τα GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th Anniversary, αλλά και το supercar της MASERATI, MC20 CIELO.

 

Τα μοναδικά μοντέλα της BENTLEY αναμένεται να κλέψουν την παράσταση και στο φετινό Motion Event,.

Η Bentley είναι μια μάρκα δεν χρειάζεται συστάσεις. Αντικατοπτρίζει στο έπακρο την υπέρτατη πολυτέλεια, την ιστορία και την καινοτομία. Στοιχεία που την ακολουθούν πιστά στα εκατό χρόνια παρουσίας και δημιουργίας στην αγορά. Το κάθε μοντέλο της είναι ξεχωριστό, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά… για ιδιαίτερους αγοραστές!

Στο φετινό Motion Event, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά μοναδικά μοντέλα όπως, μεταξύ άλλων, το απόλυτο SUV, Bentayga Hybrid. Το αυτοκίνητο που δημιούργησε τον τομέα των πολυτελών SUV κατά την κυκλοφορία το 2015 βρίσκεται στην κορυφή της πολυτελούς κινητικότητας.

Δεν θα μπορεί φυσικά να λείπει και η Flying Spur hybrid. Ενα μοντέλο που αποτελεί τη ναυαρχίδα στη γκάμα της Benltey και χαρακτηρίζεται σαν η επιτομή της πολυτέλειας στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Το μοντέλο διαθέτει τον νέο υβριδικό κινητήρα 2,9 λίτρων βενζίνης και αποδίδει 537 ίππους και 750 Nm ροπής.