Η Jeep Cyprus φέρνει το Jeep Ducking και μοιράζει χαμόγελα!

H Jeep Cyprus φέρνει στην Κύπρο το παγκόσμιο trend, Jeep Ducking, με στόχο να κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή την εμπειρία όλων των Jeepers.

Εδώ και δεκαετίες η Jeep είναι συνώνυμη με την περιπέτεια, την ελευθερία και τον δυναμισμό, ξεχωρίζοντας για τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα της και την ικανότητα των αυτοκινήτων της να ανταποκρίνονται και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, η Jeep έγινε γνωστή και για έναν άλλο, εντελώς διαφορετικό και πιο... παιχνιδιάρικο λόγο. Το νέο trend Jeep Ducking!

Τι ακριβώς είναι το Jeep Ducking; Η ιστορία ξεκίνησε το 2020 στις ΗΠΑ, όταν η Allison Parliament άφησε ένα κίτρινο παπάκι σε ένα σταθμευμένο Jeep Wrangler. Αφού μοιράστηκε τη σχετική φωτογραφία στα social media με το hashtag #DuckDuckJeep, έγινε αμέσως ένα τεράστιο trend ανάμεσα στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Jeep, οι οποίοι συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να αφήνουν παπάκια σε τυχαία Jeep που συναντούν στον δρόμο.

Η Jeep Cyprus έχει ήδη μοιράσει τα πρώτα παπάκια, μαζί με επεξηγηματική κάρτα, σε υφιστάμενους και νέους ιδιοκτήτες Jeep, ενημερώνοντάς τους για το Jeep® Ducking και ενισχύοντας το αίσθημα ότι ανήκουν σε μία ιδιαίτερη κοινότητα.

 

Για τις ανάγκες της καμπάνιας η Jeep Cyprus προχώρησε με την υλοποίηση μιας σειράς επικοινωνιακών δράσεων, ενώ με τη χρήση της τεχνολογίας «τοποθέτησε» γιγαντιαίες πάπιες σε διάφορα, χαρακτηριστικά σημεία της Κύπρου, τονίζοντας ότι τα Jeep Ducks κατέκτησαν και το νησί μας.

 

Παράλληλα, οι εκθεσιακοί χώροι της CiC Automasters έχουν «ντυθεί» στα χρώματα του Jeep Ducking, με εντυπωσιακά αυτοκόλλητα στις βιτρίνες που προκαλούν αμέσως το ενδιαφέρον.

Για να μάθετε περισσότερα για το Jeep Ducking, αλλά και το πώς μπορείτε να συμμετέχετε, επισκεφθείτε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://cic.com.cy/jeep-ducking/

Δείτε όλες αυτές τις ενέργειες στα social media της Jeep Cyprus:

Facebook: facebook.com/jeepcyprus

Instagram: instagram.com/jeep_cyprus/

Διαβάστε ακόμη εδώ: Όσοι με τον Χάρο γίναν φίλοι…