Με 7.000€ τον χρόνο η Ferrari αντικαθιστά δωρεάν την μπαταρία του υβριδικού σας

Δύο νέα επί πληρωμή προγράμματα επέκτασης εγγύησης, με δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας τον 8ο και 16ο χρόνο, προσφέρει η Ferrari για τα υβριδικά της αυτοκίνητα.

Η Ferrari εισάγει δύο νέες υπηρεσίες επέκτασης εγγύησης για τους κατόχους των plug-in υβριδικών SF90 Stradale, SF90 Spider, SF90 XX Stradale, SF90 XX Spider, 296 GTB και 296 GTS

Τα δύο προγράμματα φέρουν τις ονομασίες Warranty Extension Hybrid και Power Hybrid και  μπορούν να αγοραστούν σε πακέτα με δυνατότητα ανανέωσης για δύο έως τέσσερα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες των plug-in υβριδικών Ferrari, οι οποίοι απολαμβάνουν ήδη 5ετή εγγύηση στα υβριδικά εξαρτήματα, εάν επιλέξουν το πρόγραμμα Warranty Extension Hybrid, όχι μόνο θα επωφεληθούν από μια εργοστασιακή, all-inclusive εκτεταμένη εγγύηση που καλύπτει ολόκληρο το αυτοκίνητο. αλλά εάν επεκτείνουν την εγγύηση μέχρι το 8ος έτος, η Ferrari θα αντικαταστήσει το πακέτο μπαταριών υψηλής τάσης χωρίς επιπλέον κόστος.

Με τη σειρά του, το πρόγραμμα Power Hybrid επιτρέπει στους πελάτες να επεκτείνουν την εργοστασιακή εγγύηση σε όλα τα κύρια εξαρτήματα του συστήματος μετάδοσης κίνησης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με το υβριδικό σύστημα, από το έτος 8 στο έτος 16. Και εδώ προβλέπεται η αντικατάσταση χωρίς επιπλέον κόστος του πακέτου μπαταριών υψηλής τάσης το 16ο έτος.

Σύμφωνα με την Ferrari και τα δύο προγράμματα «εγγυώνται στους πελάτες ότι, σε περίπτωση μελλοντικών εξελίξεων στην τεχνολογία μπαταριών, το πακέτο μπαταριών υψηλής τάσης που θα τοποθετηθεί θα είναι ένα νέο, υπερσύγχρονο εξάρτημα που θα εξασφαλίζει την ίδια απόδοση με το αρχικό».

Όπως και με τα άλλα προγράμματα επέκτασης εγγύησης της Ferrari, τα Warranty Extension Hybrid και Power Hybrid μεταβιβάζονται σε οποιονδήποτε επόμενο ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με μη κατονομαζόμενες πηγές του Reuters, το κόστος κάθε υπηρεσίας επέκτασης εγγύησης ανέρχεται σε 7.000€ ανά έτος.

Αυτή τη στιγμή, πάνω από το 50% των πωλήσεων της Ferrari αφορά υβριδικά μοντέλα.

Το 2025 η Ferrari θα παρουσιάσει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Ferrari 296 GTB