Οι πρώτες εικόνες του επερχόμενου Ford Capri

Η Ford επαναφέρει το Capri, το οποίο περνάει στη νέα εποχή του και η εταιρεία με σήμα το μπλε οβάλ μας δίνει μια πρώτη εικόνα του. Για την ακρίβεια δύο.

Μια νέα εποχή ανατέλλει για το Capri, το οποίο θα είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό coupe SUV. Η Ford έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες δύο ενδεικτικές εικόνες του νέου Capri, λίγο πριν την επίσημη πρώτη του μοντέλου, που υπολογίζεται να γίνει στις 10 Ιουλίου.

Από την άλλη εκκρεμεί η επιβεβαίωση του ονόματος, καθώς η Ford δεν έχει ακόμα ανακοινώσει επίσημα ότι το νέο, επερχόμενο μοντέλο θα υιοθετήσει το εμβληματικό όνομα Capri. Αυτό που υπάρχει μέχρι τώρα είναι απλώς ενδείξεις. Πάντως οι πιθανότητες αναβίωσης του Capri είναι μεγάλες.

Ford Capri teaser

Η προβολή του επερχόμενου μοντέλου «τρέχει» κάπως ανορθόδοξα, καθώς έχει προκύψει μέσα από μια καμπάνια με την ονομασία «Comeback Cars» (τα αυτοκίνητα που επιστρέφουν). Μέσα από εκεί δημιουργείται μια «επικοινωνία» μέσω εφαρμογής, όπου αποστέλλονται δύο φωτογραφίες, αυτές που έχουμε στο θέμα.

Απεικονίζουν το εμπρός μέρος και τους προβολείς του αυτοκινήτου, αλλά και τη σχεδίαση των πίσω φωτιστικών σωμάτων.

Ford Capri teaser

Ένα μοντέλο «μυστήριο» κυκλοφορεί στους δρόμους, κάνοντας δοκιμές, οι οποίες πρέπει να βρίσκονται στο τελικό στάδιο, καθώς όπως η ίδια η εταιρεία με σήμα το μπλε οβάλ έχει ανακοινώσει, σύντομα θα κάνει την αποκάλυψη ενός νέου αυτοκινήτου, του Capri.

Για την κατασκευή του θα χρησιμοποιείται η ίδια πλατφόρμα MEB του Ομίλου VW, που έχει και το Explorer. Το νέο Ford Capri αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε τρεις κινητήριες εκδόσεις, με ισχύ από 168 έως 335 ίππους. Επιπλέον, οι επιλογές για τις μπαταρίες θα είναι δύο, με χωρητικότητα 52 kWh και 77 kWh.