Skoda Scala: Ευέλικτο και ευρύχωρο (τιμές)

Το Skoda Scala είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει την κομψότητα με την πρακτικότητα.

Το Skoda Scala έχει καθιερωθεί ως ένα αξιόπιστο οικογενειακό αυτοκίνητο με σύγχρονο σχεδιασμό, μεγάλους χώρους, υψηλά επίπεδα πρακτικότητας, προηγμένη συνδεσιμότητα και αποδοτικούς κινητήρες.

Επίσης, έχει διακριθεί με το βραβείο Red Dot για τον ελκυστικό του σχεδιασμό και παρά τις κόμπακτ εξωτερικές του διαστάσεις, το Scala προσφέρει μεγάλους χώρους και υψηλά επίπεδα άνεσης για όλους τους επιβάτες, ενώ διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα πορτμπαγκάζ της κατηγορίας.

Το εσωτερικό του συνδυάζει εργονομικό σχεδιασμό με καμπύλες και απαλά υλικά. Διαθέτει φωτιστικά σώματα TOP LED Matrix, ενώ είναι εξοπλισμένο με έως και 9 αερόσακους, καθώς και με προηγμένα συστήματα υποστήριξης που θέτουν τον πήχη ψηλά στον τομέα της ασφάλειας.

Ως το πρώτο μοντέλο της Skoda που βασίστηκε στην πλατφόρμα MQB-A0 του VW Group, το Scala προσφέρει ένα πλήρες σύνολο συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Διαθέτει επιπλέον συστήματα υποστήριξης οδηγού για άνεση και οικονομία, ενώ η προηγμένη συνδεσιμότητα διευκολύνει τον οδηγό στην καθημερινή χρήση.

Οι τιμές του Skoda Scala στην Κύπρο

1.0L TSI 6-speed Manual 116 PS - €22.500 (Selection)
1.0L TSI 7-speed DSG 116 PS - €21.500 (Essence) €23.500 (Selection)
1.5L TSI 7-speed DSG 150 PS - €24.500 (Selection)