Οι τιμές του Seat Leon στην Κύπρο

Βασισμένο στην πλατφόρμα MQB Evo, το SEAT Leon τέταρτης γενιάς είναι το πρώτο πλήρως συνδεδεμένο αυτοκίνητο, με υβριδικές τεχνολογίες που το καθιστούν έτοιμο για το μέλλον.

Η εταιρεία έχει επενδύσει περισσότερα από 1,1 δις ευρώ προκειμένου να κατασκευάσει ένα μοντέλο με πιο αποδοτικούς κινητήρες, προηγμένα επίπεδα συνδεσιμότητας και οδηγικής υποβοήθησης, ισχυρό δυναμισμό και υψηλή αισθητική.

Το Leon ήταν πάντα ο βασικός πυλώνας της γκάμας Seat και σημείο αναφοράς στην κατηγορία του, στοιχεία που αποδείχθηκαν από τις περισσότερες από 2,2 εκατομμύρια πωλήσεις που σημείωσε στη διάρκεια των τριών προηγούμενων γενεών του. Η τέταρτη γενιά σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για να συνεχίσει αυτή την επιτυχία.

SEAT Leon

Το νέο Leon είναι το πρώτο πλήρως συνδεδεμένο αυτοκίνητο της Seat εσωτερικά και εξωτερικά: online πλοήγηση, λειτουργίες και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων Full Link με Android Auto και ασύρματο CarPlay. Βασισμένο στην πλατφόρμα MQB Evo, το SEAT Leon τέταρτης γενιάς είναι το πρώτο πλήρως συνδεδεμένο αυτοκίνητο, ενώ τα υπερσύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και οι υβριδικές τεχνολογίες το καθιστούν έτοιμο για το μέλλον.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

1.0L EcoTSI 110ps MHEV Automatic Transmission €24500 (Style)
1.5L EcoTSI 150ps MHEV Automatic Transmission €25400 (Style) €26900 (FR)

Φτάνει πια με τις λευκές γραμμές! Θα ξυπνήσει ο Lauda στο μνήμα | Speedzone Podcast EP34