Kia XCeed: Oι τιμές και οι εκδόσεις στην Κύπρο

Το ανανεωμένο Kia XCeed κυκλοφορεί στην Κύπρο με κινητήρες βενζίνης και diesel, με τεχνολογία mild hybrid, έχοντας πλούσιο εξοπλισμό και ψηφιακές λειτουργίες.

Με τολμηρή και πιο σπορ αισθητική, σύγχρονους κινητήρες, ψηφιακές οθόνες και προηγμένες λειτουργίες συνδεσιμότητας, το Kia XCeed αποτελεί αναμφισβήτητα ένας από τα πιο δυναμικά και ελκυστικά crossover.

To κορεατικό μοντέλο ανανεώθηκε σε μεγάλο βαθμό, προβάλλοντας ακόμη περισσότερο την coupe σιλουέτα του και τις τεχνολογίες που ενσωματώνει. Το εσωτερικό περιβάλλον με τις δύο οθόνες 12,3 και 10,25 ιντσών αποπνέει πιο πολυτελή αύρα ειδικά στις εκδόσεις GT Line, όπου μεταξύ άλλων συναντάμε σπορ καθίσματα αλλά και flat-bottom τιμόνι.

Οι θύρες USB–C και το πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης DriveWise που ενσωματώνει τις λειτουργίες Highway Driving Assist, Safe Exit Assist, Rear Cross–Traffic Collision Assist, Blind Spot Collision Avoidance Assist και Smart Parking Assist, εκτιμώνται δεόντως από οδηγό και επιβάτες.

Οι κινητήρες του νέου Kia XCeed

Το κορεατικό crossover προσφέρεται στην κυπριακή αγορά με διάφορους κινητήρες, ξεκινώντας με τον 1.0T-GDi βενζίνης των 120 ίππων, με ροπή 172 Nm, και συνεχίζοντας με τον επίσης βενζινοκίνητο 1.5Τ-GDI απόδοσης 160 ίππων και 253 Nm ροπής. Ακολουθεί ο πετρελαιοκινητήρας 1.6 lt. με τους 136 ίππους και ροπή 280 Nm (χειροκίνητη έκδοση) και 320 Nm (αυτόματη έκδοση).

Όλα τα μοτέρ ενσωματώνουν mild-hybrid τεχνολογία και συνδυάζονται είτε με κιβώτιο iMT, είτε με το αυτόματο 7άρι

Οι τιμές του ανανεωμένου XCeed ξεκινούν από 21.900 και 22.900 ευρώ για τις εκδόσεις βενζίνης 1.0 και 1.5 αντίστοιχα και από 24.900 ευρώ για τους diesel. 

Παρακολουθείστε πιο κάτω: 40 νίκες Verstappen και 100 χρόνια Le Mans 24hrs! | Speedzone Podcast EP32