Οι τιμές του VW Golf

Έντιμη πρόταση με πλεονέκτημα την τιμή του σε σχέση με ό,τι προσφέρει: την ποιότητα κύλισης Golf και τις αξιοπρεπείς επιδόσεις, με άλλοθι για την επιλογή τη γενικότερη ποιότητα και τη λογική κατανάλωση.

Το Golf θέτει νέα πρότυπα στη ψηφιακή κινητικότητα στον δρόμο. Τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης κάνουν σχεδόν κάθε διαδρομή πιο άνετη και πιο ξεκούραστη, διατηρώντας πάντα τη χαρακτηριστική αίσθηση Golf.

Eντυπωσιάζει με τη δυναμική σχεδίασή του, όπως για παράδειγμα τον χαμηλωμένο εμπρός πρόβολο με προαιρετικούς στενούς προβολείς LED Matrix που δίνουν την εικόνα 4 "ματιών". Στο πίσω μέρος κυριαρχούν τα εξίσου σχετικά στενά φωτιστικά σώματα, ανάμεσα στα οποία είναι τοποθετημένο το λογότυπο Volkswagen, καθώς και η επιγραφή Golf. Οι απολήξεις της εξάτμισης κρύβονται διακριτικά κάτω από τον καλαίσθητο πίσω διαχύτη.

Το πλήρως ψηφιακό Cockpit του οδηγού  με μεγάλη επιφάνεια οθόνης είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, καθώς συνδυάζει το όργανο πολλαπλών λειτουργιών Digital Cockpit Pro με οθόνη 10'' (26 cm) και την οθόνη αφής 8,25'' (21cm) του ηχοσυστήματος "Composition". Χάρη στον διαισθητικό χειρισμό αφής, απουσιάζουν διακόπτες, κουμπιά και ρυθμιστές. Ο προαιρετικός εσωτερικός φωτισμός Ambiente με έως και 30 διαφορετικές αποχρώσεις σάς προσφέρει, εφόσον το επιθυμείτε, μία εξατομικευμένη ατμόσφαι­ρα φωτισμού. Φυσικά, η μοναδική αίσθηση Golf παραμένει σταθερή, παρ' όλες τις ψηφιακές καινοτομίες.

Το Golf σας είναι εξοπλισμένο, στον βασικό εξοπλισμό, με κορυφαίας κατηγορίας ηχοσύστημα. Ακόμη περισσότερες δυνατότητες προσφέρει το προαιρετικό ηχοσύστημα "Ready 2 Discover", το οποίο μπορεί να αναβαθμιστεί4 σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα πλοήγησης.

Το Golf διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό του το "Front Assist" καθώς και το σύστημα "Lane Assist". Μπορεί να εξοπλιστεί προαιρετικά με επιπλέον συστήματα υποβοήθησης, όπως για παράδειγμα με το "Travel Assist".

Το Golf διαθέτει ευρεία γκάμα κινητήρων που διακρίνονται για υψηλές επιδόσεις με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση. Ο συνδυασμός μικρού κυβισμού με turbo υπερπλήρωση και άμεσο ψεκασμό επιτρέπει ομοιόμορφη ανάπτυξη ισχύος σε όλα τα επίπεδα στροφών του κινητήρα.

Επιπλέον, σε ορισμένα μοντέλα διατίθεται το σύστημα ενεργητικής διαχείρισης κυλίνδρων ACT. Εδώ, οι δύο από τους τέσσερις κυλίνδρους απενεργοποιούνται αυτόματα, όταν απαιτείται λιγότερη ισχύς, χωρίς να διαταράσσεται η αθόρυβη λειτουργία του κινητήρα. 

Στο e-TSI με τεχνολογία Mild-Hybrid μία γεννήτρια υποστηρίζει τον κινητήρα κατά την εκκίνηση και στις χαμηλές ταχύτητες. Η πέδηση και η ελεύθερη κύλιση χρησιμοποιούνται για τη φόρτιση των μπαταριών ιόντων λιθίου. Έτσι εξασφαλίζεται σημαντική μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2

Οι τιμές του VW Golf στην Κύπρο

Golf 1.0 TSI DSG 110 bhp €25.900 (Life)
Golf 1.5 eTSI DSG 150 bhp €27.200 (Life), €29.200 (Style), €29.200 (R-Line) 

Δείτε περισσότερα για τον εξοπλισμό και τις τιμές εδώ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Ayrton Senna: Ο φιλόσοφος της ταχύτητας | Speedzone Podcast EP27