Formula 1: Scuderia Alpha Tauri 2023

Σε εντυπωσιακή εκδήλωση στη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, η Alpha Tauri παρουσίασε την ομάδα της για τη Formula 1 του 2023.

Με τα μοντέλα να φορούν μπαλακλάβα, ως οδηγοί, και τους οδηγούς να δείχνουν τα πρόσωπά τους, ως μοντέλα, παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη ξημερώματα ώρα Κύπρου η ομάδα της Alpha Tauri για την Formula 1 του 2023.

Το αυτοκίνητο, η AT04, δεν ήταν έτοιμη – ή αν ήταν, η Scuderia Alpha Tauri δεν προτίθεται να αποκαλύψει τα μυστικά της αεροδυναμικής της. Καθώς όμως η παρουσίαση έπρεπε να συμπέσει με την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης (Alpha Tauri είναι το παράρτημα μόδας του ομίλου Red Bull) παρουσιάστηκαν τα χρώματα για τη Formula 1 του 2023 επάνω στο περσινό αυτοκίνητο.

AT 2023 Formula 1

Πέρα από τον γνωστό μας συνδυασμό του σκούρου μπλε με το λευκό, η φετινή Alpha Tauri φιλοτεχνείται επίσης με κόκκινες πινελιές, λόγω της χορηγίας από την Orlen.

Χαρακτηριστικά βραχύσωμο το φετινό σχήμα της Scuderia Alpha Tauri, αφού ο Yuki Tsunoda είναι μόλις 1,59 και ο Nyck De Vries 1,67.

AT 2023 Formula 1 2Ο 22χρονος Tsunoda, από την Ιαπωνία, προστατευόμενος της Honda, βρίσκεται στην 3η του σεζόν στη Formula 1 ενώ ο Ολλανδός De Vries, Πρωταθλητής Formula 2 2019 και Formula E 2021, θα έχει φέτος επιτέλους την ευκαιρία του στη Formula 1,στα 28 του χρόνια.

Θυμίζουμε ότι ο De Vries αγωνίστηκε με Williams στη Monza τον Σεπτέμβριο, στη θέση του Albon, και έφερε βαθμούς στον πρώτο του αγώνα Formula 1!

Nyck De Vries Yuki Tsunoda Formula 1

Nyck De Vries, Yuki Tsunoda

Πάντα υπό την ηγεσία του Franz Tost, η μικρή Ιταλική Scuderia Alpha Tauri (η παλιά Minardi και Toro Rosso) ελπίζει φέτος να επιστρέψει στις ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.