Πόσο κοστίζει στην Κύπρο η νέα BMW X1;

Ελαφρώς μεγαλύτερη σε διαστάσεις, η νέα BMW X1, που αισίως γυρίζει την τρίτη κατά σειρά σελίδα της από το 2009, όταν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, διαθέτει έναν πιο εκφραστικό χαρακτήρα σε επίπεδο αισθητικής και μια επιβλητική εμφάνιση.

Οι σμιλευμένες επιφάνειες, οι σύγχρονες γραμμές και οι νέες σχεδιαστικές λεπτομέρειες της εξωτερικής σχεδίασης της BMW X1, καταδεικνύουν την “Sports Activity Vehicle” ταυτότητα πιο ξεκάθαρα από ποτέ, στην τρίτη γενιά του μοντέλου.

Το κάθετο εμπρός τμήμα της νέας BMW X1 ενισχύει την εικόνα της, με τους λεπτούς προβολείς LED, τη μεγάλη, σχεδόν τετράγωνη μάσκα “νεφρών” BMW, τις γραμμές σχήματος X που αναδύονται από τα πλαϊνά τμήματα και τις χρωμιωμένες λωρίδες στην κάτω εισαγωγή αέρα να αποτελούν στοιχεία κλειδιά στην εμφάνιση του αυτοκινήτου. Παρατηρώντας το μοντέλο από πίσω, το λεπτό παρμπρίζ της πίσω πόρτας, οι οριζόντιες γραμμές, τα εντυπωσιακά φώτα LED και τα προτεταμένα τόξα των θόλων των τροχών, δημιουργούν την κλασική SAV (Sports Activity Vehicle) εμφάνιση.

Στο εσωτερικό, η υπερυψωμένη θέση των καθισμάτων και η προοδευτική premium ατμόσφαιρα που συναντά κανείς στην BMW iX1, συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ξεχωριστής οδηγικής εμπειρίας στο εσωτερικό του compact SAV. Τα κύρια χαρακτηριστικά στην επανασχεδίαση της καμπίνας είναι ο πιο λεπτός πίνακας οργάνων, το BMW Curved Display, το “αιωρούμενο” υποβραχιόνιο με ενσωματωμένο πάνελ ελέγχου και η επιφάνεια του smartphone με έμμεσο φωτισμό στο εμπρός μέρος της κεντρικής κονσόλας.

BMW

Στο πίσω μέρος της νέας BMW X1 περιλαμβάνονται τρία καθίσματα πλήρους μεγέθους που προσφέρουν σημαντικά βελτιωμένη άνεση. Οι διαιρούμενες σε ποσοστό 40: 20: 40 πλάτες των πίσω καθισμάτων μπορούν να αναδιπλώνονται ή να ρυθμίζονται σε διαφορετική γωνία για αύξηση της χωρητικότητας του χώρου αποσκευών η οποία μπορεί να φτάσει από 540 σε 1.600 λίτρα.

Το σύστημα πλοήγησης BMW Maps, ένα δερμάτινο τιμόνι Sport, ο ευφυής αυτόματος έλεγχος κλιματισμού δύο ζωνών και ένας αισθητήρας βροχής με αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων, προσφέρονται ως στάνταρ στη νέα γενιά της BMW X1, όπως και οι τέσσερις θύρες USB-C, οι δύο πρίζες 12V και ο πολύ μεγαλύτερος αριθμός συστημάτων υποβοήθησης οδηγού συγκριτικά με το απερχόμενο μοντέλο.

BMW X1

Η νέα BMW X1 προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής συμβατικών κινητήρων εσωτερικής καύσης με μία γκάμα που περιλαμβάνει βενζινοκινητήρες και κινητήρες diesel από τη νέα γενιά κινητήρων Efficient Dynamics του BMW Group. Η ήπια υβριδική τεχνολογία δεύτερης γενιάς 48V με τον ηλεκτροκινητήρα ενσωματωμένο στο κιβώτιο Steptronic επτά σχέσεων, συνεισφέρει στην ενίσχυση τόσο της αποδοτικότητας όσο και της απόδοσης ισχύος στους δύο ισχυρότερους κινητήρες.

Αναλυτικά οι τιμές της BMW X1 στην Κύπρο

 

BMW X1