Το ανανεωμένο Seat Arona και οι τιμές του στην Κύπρο

Tα επιτυχημένο μοντέλο της Seat συνεχίζει τη σταδιοδρομία του με ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση, καλά δουλεμένο εσωτερικό και μεγαλύτερη συνδεσιμότητα.

Το νέο Seat Arona αποκτά πλέον μια πιο δυναμική εμφάνιση, με ανανεωμένο εμπρός μέρος και ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα, που περιλαμβάνει νέους προβολείς ομίχλης και έχει περισσότερο περιπετειώδη χαρακτήρα σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Το νέο πίσω σπόιλερ και η επιλογή νέων σχεδίων για τις ζάντες αλουμινίου, αλλά και η αναγραφή του ονόματος του μοντέλου με ανάγλυφα γράμματα πίσω, μαζί με το νέο λογότυπο Seat, συμπληρώνουν την όλη εικόνα. Στο εσωτερικό υπάρχει ένα εντελώς νέο μαλακό ταμπλό, με τα συστήματα ψυχαγωγίας τοποθετημένα σε υπερυψωμένη θέση για τη βελτίωση της εργονομίας. Επίσης, υπάρχει και νέο εργονομικό τιμόνι.

 

Το ανανεωμένο Arona προσφέρεται στην Κύπρο με δύο διαφορετικούς κινητήρες: δύο υπερτροφοτούμενες μονάδες βενζίνης (TSI) με ισχύ που κυμαίνεται από 110 ως 150 PS και οι οποίες συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη (DSG).

Στην έκδοση ισχύος των 110 PS, η τρικύλινδρη μονάδα παρέχει ροπή 200 Nm, ενώ συνδυάζεται είτε με ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με 7ταχυτάχυτο διπλού συμπλέκτη (DSG). Ο μεγαλύτερος κινητήρας στη γκάμα του Αrona είναι ο τετρακύλινδρος 1.5 EcoTSI, ο οποίος διαθέτει ισχύ 150 PS και ροπή 250Nm. 
 

Αναλυτικά οι τιμές του νέου Seat Arona στην Κύπρο

1.0L EcoTSI 110ps Manual Transmission €19.200 (Style) 
1.0L EcoTSI 110ps Automatic Transmission €20.200 (Style), €22.300 (XPerience), €22.700 (FR)
1.5L EcoTSI 150ps Automatic Transmission €23.500 (XPerience), €23.900 (FR)