O Jorge Lorenzo ξεκινά νέα καριέρα

O Ισπανός πρώην αναβάτης και πρωταθλητής του MotoGP, Jorge Lorenzo, θέλει να γίνει το νέο μεγάλο αστέρι της Ισπανικής τηλεόρασης.

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο MotoGP, Jorge Lorenzo αφού κατάφερε για ακόμη μία φορά να ξεφύγει από τις φορολογικές αρχές της χώρας του αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα καριέρα. Ο Ισπανός μαζί με άλλες 7 δημοφιλείς προσωπικότητες πρωταγωνιστεί στο εβδομαδιαίο ισπανικό τηλεπαιχνίδι “El Desafio”.

Πρόκειται για ένα σόου ταλέντων στο οποίο 8 δημοφιλείς προσωπικότητες από διάφορους τομείς όπως ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, η υποκριτική, το τραγούδι, και η μόδα αντιμετωπίζουν διάφορες δοκιμασίες. Οι διασημότητες έρχονται αντιμέτωπες μεταξύ τους σε μια μονομαχία ενώ υπάρχουν και οι περίπλοκες δοκιμασίες όπου οι συμμετέχοντες πρέπει να ανταπεξέλθουν στις εκάστοτε προκλήσεις που επιλέγει η παραγωγή.

Στο πρώτο επεισόδιο του “El Desafio”, o Jorge Lorenzo δείχνει στο κοινό τις χορευτικές του ικανότητες (όχι με μεγάλη επιτυχία θα λέγαμε) ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει μια χορογραφία η οποία αναπαραστά τη μάχη του 2010 στο Motegi μεταξύ του ίδιου και του Valentino Rossi.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/VIDEO: EL DESAFIO