Οι τιμές του Audi A5 Coupe στην Κύπρο

Το Α5 σκοράρει τον ένα πόντο μετά τον άλλον. Τα υλικά, η συναρμογή, το φινίρισμα, η προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, δημιουργούν μια πιο στιβαρή και μονοκόμματη αίσθηση, που σε πείθει περισσότερο για την αντοχή σε βάθος χρόνου.

Οπτικά, η γερμανική εταιρεία ακολούθησε για την οικογένεια του ανανεωμένου Α5 αντίστοιχα μονοπάτια με εκείνα που είδαμε στο Α4. Και εδώ, αλλαγές έχουν γίνει στο σχήμα των προφυλακτήρων εμπρός και πίσω καθώς και στην Singlefrrame μάσκα, η οποία διαφέρει στα σημεία ανάλογα με το επιλεχθέν επίπεδο εξοπλισμού – στην S-Line για παράδειγμα, η τελευταία παραπέμπει σε κυψέλη, θυμίζοντας αρκετά εκείνη του S5. Το «παρών» σε αυτή την εκδοχή δίνουν και οι τρεις εισαγωγές στο τέλος του καπό, που παραπέμπουν σε εκείνες του «μικρού» Α1. Από εκεί και πέρα, όλα τα Α5 διαθέτουν φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, με τα πιο προηγμένα Matrix LED να ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Σημαντικότερες αναλογικά είναι οι αλλαγές-προσθήκες στο εσωτερικό. Σημείο αναφοράς είναι πλέον το νέο σύστημα infotainment, από το οποίο απουσιάζει ο περιστροφικός μοχλός ελέγχου των επιμέρους λειτουργιών που έχει δώσει τη θέση του σε μια οθόνη των 10,1 ιντσών. Το γνωστό Virtual Cockpit των 12,3 ιντσών είναι αναβαθμισμένο, ενώ επεμβάσεις έχουν γίνει και στο software του συστήματος δορυφορικής πλοήγησης. «Ενισχυμένες» ασφαλώς είναι και οι δυνατότητες διασύνδεσης, με τα Wi-Fi Hotspot να είναι στάνταρ χρησιμεύοντας συγχρόνως για over-the-air αναβαθμίσεις των επιμέρους λογισμικών συστημάτων του αυτοκινήτου.

Οι τιμές του Audi A5 Coupe στην Κύπρο

Βενζίνη
A5 Coupe 40TFSI Stronic 51.500 ευρώ 
A5 Coupe 45TFSI quattro Stronic 63.500 ευρώ 
Diesel 
S5 Coupe Tiptronic 84.000 ευρώ